.

.

Керамични Банките, на Банка за Чай,Кутии За Съхранение в Китайски Стил,Ретро Керамична Ваза Синьо-Бели Порцеланови Декоративни Кутии Керамична Ваза Храмова Банка ?

Керамични Банките, на Банка за Чай,Кутии За Съхранение в Китайски Стил,Ретро Керамична Ваза Синьо-Бели Порцеланови Декоративни Кутии Керамична

BGN 2.33

Наличност
На склад

[Елегантен външен вид] е Изработен от качествен порцеланВ него може да се съхранява вода и използвате като ваза за свежи цветя.Снабден с херметически капак и може да се използва и като кутийки за чай или за съхранение на продукти. [Неща] Здрав керамичен съд, буркан с капак е изработен от висококачествена керамика, която осигурява по-голяма трайност и по-дълъг живот, като придава ценните свойства на декоративни банката. [Красив декор на стая] Нашите декоративни кутии може да се използва като красива украса за масата за хранене или дори сватбени декорации за маси. [Лесен за почистване] Глазурованная повърхността на тази керамични мебели за дома блестяща и гладка, и я лесно петно.Просто редовно избършете го с влажна кърпа.Няма специална поддръжка не е необходима, за да ви помогне да спестите пари и усилия.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Благодаря ви, че дойдохте, пожелавам ви щастлив живот!.Буркан с капак се отличава с модерни ясни линии и гладък дизайн, горловина банки гладка, аккуратная, фина работа, изработени от керамика, е покрита с тънка глазура, красива и элегантна.Не може просто да се използва като декорация на дома, но и да се постави в кухнята, или маса за хранене като банки за съхранение или декоративна ваза.Параметри : Име : Ваза в китайски стил Материал : Керамикапроцесс : висока обжигразмер : както е показано на Опаковката включва : 1 х керамична ваза Съвети : 1. При ръчно измерване на възможни са някои грешки, моля, приемете 2. Що се отнася до обслужване на : керамични изделия трябва да се съхранява далеч от остри предмети да се избегне надраскване.

Опции за продукта

Name:
Chinese Style Vase
Material:
Ceramic
Process:
high temperature firing
Size:
as shown
Package Includes:
1 x Ceramic Vase :
Tips:
1.There will be some errors in manual measurement, please understand:
2.Regarding maintenance:
ceramic products should be kept away from sharp objects to prevent scratches.

Свързани продукти