.

.

Страница албум за подвързване с 3 кръгчета (50 броя) - Самозалепващи страници Фотоалбум - Страница за попълване на Фотоалбума с 3 кръгчета - Страница Албум за подвързв?

Страница албум за подвързване с 3 кръгчета (50 броя) - Самозалепващи страници Фотоалбум - Страница за попълване на Фотоалбума

BGN 1.67

Наличност
На склад

?️ СЪЩО така се ПРЕДЛАГА и В БЯЛ ЦВЯТ - посетете магазин Paper Plan за покупка! ?️ ЗАПАЗВАЙТЕ СНИМКИТЕ СИ В БЕЗОПАСНОСТ - разпечатки на снимки - чудесен начин за запомняне на най-добрите моменти от живота.Нашите листи за монтаж на снимки архив на качеството ще помогне да запазите вашите спомени за сигурност с течение на времето. ?️ ЗАМЕНЕТЕ СТАРИТЕ ЛИСТА - Ако страници във вашия фотоалбум започват да пожълтяват, това означава, че е време да ги замести.Използвайте нашите монтажни листове за съхранение на снимки като за попълване и запазете топли спомени увековеченными!. ?️ ШИРОКИ РАЗМЕРИ - Благодарение размер 11x9 инча страницата за попълване на нашия албум са идеални за стандарт на свързване на 3 пръстена.Всеки лист е предварително пробитые дупки за лесно и беспроблемного нанасяне. ?️ ОТЛИЧНО СЪОТНОШЕНИЕ между ЦЕНА И КАЧЕСТВО - с този пакет за презареждане биндеров получавате това, че си струва парите.Ние се продават в комплекти от по 50 броя, осигурявайки ви достатъчно предлагане.Също така той не е изработен от PVC и е оценен за по-дълъг живот. ?️ СЪЩО така се ПРЕДЛАГА и В БЯЛ ЦВЯТ - посетете магазин Paper Plan за покупка!. ?️ ЗАПАЗВАЙТЕ СНИМКИТЕ СИ В БЕЗОПАСНОСТ - разпечатки на снимки - чудесен начин за запомняне на най-добрите моменти от живота.Нашите листи за монтаж на снимки архив на качеството ще помогне да запазите вашите спомени за сигурност с течение на времето. ?️ ЗАМЕНЕТЕ СТАРИТЕ ЛИСТА - Ако страници във вашия фотоалбум започват да пожълтяват, това означава, че е време да ги замести.Използвайте нашите монтажни листове за съхранение на снимки като за попълване и запазете топли спомени увековеченными!. ?️ ШИРОКИ РАЗМЕРИ - Благодарение размер 11x9 инча страницата за попълване на нашия албум са идеални за стандарт на свързване на 3 пръстена.Всеки лист е предварително пробитые дупки за лесно и беспроблемного нанасяне. ?️ ОТЛИЧНО СЪОТНОШЕНИЕ между ЦЕНА И КАЧЕСТВО - с този пакет за презареждане биндеров получавате това, че си струва парите.

Опции за продукта

Свързани продукти