.

.

Гемотон 6шт 6 Мини Аптека Скоростна Пътна Аптечка Мини Кутия За хапчета Пътна Аптечка Мини Кутия За съхранение Таблетки Калъф За Полезни Хапчета Калъф За обикновен?

Гемотон 6шт 6 Мини Аптека Скоростна Пътна Аптечка Мини Кутия За хапчета Пътна Аптечка Мини Кутия За съхранение Таблетки Калъф

BGN 4.71

Наличност
На склад

КУТИЯ за хапчета - тя е лесна, той е удобен за носенеПРЕНОСИМА АПТЕЧКА - -Мини-пътната кутия за съхранение, която не може да пропуснете.МИНИ-АПТЕЧКА - -Това е пластмасова кутия за таблетки, в която можете да съхранявате различни хапчета или да се дават ежедневно.КУТИЯ-органайзер за ЛЕКАРСТВА - приятен мини-органайзер за съхранение при пътуване, която не можете да пропуснете.Пластмасова кутия-органайзер-тя многофункциональна, може да бъде не само футляром за хапчета, но и да се използва като кутия за съхранение на бижута за съхранение на пръстени, обици и други малки неща.КУТИЯ за хапчета - тя е лесна, той е удобен за носене.ПРЕНОСИМА АПТЕЧКА - -Мини-пътната кутия за съхранение, която не може да пропуснете.МИНИ-АПТЕЧКА - -Това е пластмасова кутия за таблетки, в която можете да съхранявате различни хапчета или да се дават ежедневно.КУТИЯ-органайзер за ЛЕКАРСТВА - приятен мини-органайзер за съхранение при пътуване, която не можете да пропуснете.Пластмасова кутия-органайзер-тя многофункциональна, може да бъде не само футляром за хапчета, но и да се използва като кутия за съхранение на бижута за съхранение на пръстени, обици и други малки неща.Пакетът включва 6 x калъф за хапчета Характеристики - Цвят : червен + син + бял полезен калъф за хапчета. - Размер : около 9x6,5x2 см пътната аптечка. - Материал : пластмасова кутия за съхранение. -Това е многофункционален, не само може да бъде калъф за хапчета, но също така може да се използва като кутия за съхранение на бижута за съхранение на вашите пръстени, ушни обици и други малки предмети преносима кутия за таблетки. - Добър мини-органайзер за съхранение при пътуване, която не можете да пропуснете титуляр за хапчета. - Това е лесно за удобно носене на проста кутия за съхранение на таблетки. - Това е пластмасова кутия за таблетки, в която можете да съхранявате различни хапчета или раздаването на дневната доза на таблетки в седмичното малка кутия за таблетки. - Произведен от материал за временно съхранение на пътни таблетки.

Опции за продукта

Свързани продукти