.

.

Калъфка WALBROOK от Уроки 18x18 - Декоративни Калъфки за възглавници в стила на Хамсия в стил Бохо, Декор за покрива възглавница В стил Бохо, Турски декор под формата На Ур?

Калъфка WALBROOK от Уроки 18x18 - Декоративни Калъфки за възглавници в стила на Хамсия в стил Бохо, Декор за покрива възглавница

BGN 8.53

Наличност
На склад

100% Памук [Луксозни бродирани мъниста калъфки-талисмани Хамсия от уроки] Ви харесва декор Хамсия?Дайте своя дом луксозна калъфка Шунки, ръчно изработени, расшитую мъниста и калъфка от уроки.Изработени от висококачествен памук с нежната аппликацией, нашите калъфки оборудвани с удобни страничен цип.Входящи в асортимент от 3 красив дизайн, те са идеални като набор от луксозни възглавници в бохо стил за вашия домашен интериор от уроки!. [Уникални калъфи за мека мебел, ръчно изработени от аншоа в турски стил ] Перенеситесь на брега на Средиземно море с елементи на турското дома или гръцки декор.Смята се, че амулет от уроки осигурява защита от негативната енергия и да краси дома си из средиземно море и извън него.Доведете част на този мистичен декора в дома си с нашите прекрасни наволочками blue eye!. [Син Начало Декор Задължително! ] Идеалният начин да добавите сини акценти, нашите луксозни калъфки за възглавници ще станат уникален декор за ръце Хамсия от уроки за вашия дом.От съвременен декор на ферма до ефектен плажа - те ще бъдат идеален акцент за дома интериор в стил бохо за всеки дом!. [Подаръци от Уроки, за всеки случай! ] Уникални турски подаръци за жени или мъже, нашите калъфки от уроки - перфектен подарък за нов дом, за да благослови нов дом, или уникален сватбен подарък, за да благослови брака.Страхотен подарък и перфектна защита от уроки в един флакон!. [Универсален предмет на домашен интериор] Нашите луксозни калъфки Hamsa hand room decor украсяват всяка стая в дома ви.Дръж ги на диван или кресло в хола или разпръснати в редица на леглото, за да допълнят спално бельо от уроки.това е идеалното, луксозно турското украса за всяка стая във вашия дом!.

Опции за продукта

Свързани продукти