.

.

CYLYH 7x5ft Банер с Деня на майката, Фонове, Декорации за Деня на майката за фотография, Декор за парти в чест на Деня на майката, Банер за Деня на майката, Фонове, за снимк?

CYLYH 7x5ft Банер с Деня на майката, Фонове, Декорации за Деня на майката за фотография, Декор за парти в чест на Деня на майката,

BGN 4.99

Наличност
На склад

Размер на стоката ще бъде доставена в сгънат вид Използвайте скоба, пирони или лепенка на стената. Ето начини за намаляване на бръчките : ако е необходимо, моля, прогладьте обратна посока (не е страна, с изображението) при ниска температура, за да е лесно за намаляване на бръчките.За да се избегне евентуално увреждане на пара, поставете слой суха кърпа между гръб и желязо.Добре дошли в магазин декори за фотография CYLYH.Успешно пазаруване!.Фотофоны на Деня на майката : Оригинален дизайн, висококачествен фон за фотобудки ще ви представим неограничен брой изненади и перфектно парти!.Широко приложение : . На партито в чест на Деня на майката, празнични партита, снимането на рожден ден и видеозаснемане.- незабавно обстановка, изживейте вашето парти.

Опции за продукта

Свързани продукти