.

.

WPYYI 12L Домашно Умно кофа за Боклук Автоматично Индукционное Кошчето за боклук с Капак Умно Кофата за Офис кошче за Боклук за Спални (Цвят: D)

WPYYI 12L Домашно Умно кофа за Боклук Автоматично Индукционное Кошчето за боклук с Капак Умно Кофата за Офис кошче за Боклук за Спални

BGN 29.33

Наличност
На склад

Материал : ABS + неръждаема стоманаКофата за боклук, наистина елегантно и красиво.Тънки и компактни кофи за боклук може да се използва в тесни ъгли, а мъртвите ъгли могат да се използват ефективно.Ние ви препоръчваме да използвате това е кофа за боклук в офиси, проста по форма, елегантна и вместительное, два тона, може да съответства на обстановка на вашия дом. бани, спални и т. Мощен кухненско кофа за боклук.Корпус на багажника фалшифицирани от неръждаема стомана, дебели корпус на цевта е защитена от пръстови отпечатъци, той ще продължи вечно.Интелигентна индукция, с помощта на ръце, 0,3 секунди, за да усетите отваряне на капака на 5 секунди безшумна забавяне за затваряне, предотвращающей удар ръце.Материал : ABS + неръждаема стальЭто наистина елегантно и красиво кофа за боклук.Тънки и компактни кофи за боклук може да се използва в тесни ъгли, а мъртвите ъгли могат да се използват ефективно.Ние ви препоръчваме да използвате това е кофа за боклук в офиси, проста по форма, елегантна и вместительное, два тона, може да съответства на обстановка на вашия дом. бани, спални и т. Мощен кухненско кофа за боклук.Корпус на багажника фалшифицирани от неръждаема стомана, дебели корпус на цевта е защитена от пръстови отпечатъци, той ще продължи вечно.Интелигентна индукция, с помощта на ръце, 0,3 секунди, за да усетите отваряне на капака на 5 секунди безшумна забавяне за затваряне, предотвращающей удар ръце.Обемът на продукт : 12 л Област на приложение : офис, хол, спалня, кухня и т. Пакетът включва : 1 * кофа за Боклук забележка : 1. Моля, въведете размер и цвят, преди да купите. Снимки На продукта не други предмети, освен боклуци кофи. Размер се измерва ръчно.Това може да бъде погрешно, това е нормално, моля, обърнете се към самия размер, благодаря. Поради разлика в покритието на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от снимките, моля, приемете. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас чрез данните за контакт електронна поща.

Опции за продукта

Свързани продукти