.

.

Калъф LE за Samsung Galaxy A13 5G с Предпазно фолио от Закалено Стъкло и Метален ринг-Стойка за кобур с клипс за колан (Сребрист)

Калъф LE за Samsung Galaxy A13 5G с Предпазно фолио от Закалено Стъкло и Метален ринг-Стойка за кобур с клипс за колан (Сребрист)

BGN 5.99

Наличност
На склад

Съвместим с Samsung Galaxy A13 5 G, снабден с предпазно фолио от закалено стъкло за Samsung Galaxy A13 5 G подаръкВ комплект кобур с клипс за колан и стойка с метален пръстен, който служи като стойка за гледане на мултимедия без помощта на ръцете.Метален пръстен също така ви позволява да компресирате мобилния си телефон, когато се разхождат по улицата.Съвместим с магнитен автомобилен стена, метална табела на задния панел може да се приложи към протоколи устройствения креплению за навигация по време на шофиране.В слота за кредитни карти върху задната част може да се добави една кредитна карта.Трехслойная защита : вътрешно тяло, здрав делото и здрав кобур на колана си, за защита от падане, надраскване, удари и сътресения.Пратката включва : 1 бр. калъф за Samsung Galaxy A13 5 G с поставка, 1 бр. защитно фолио от закалено стъкло за Samsung Galaxy A13 5 G, 1 бр. калъф за кобур с клипс за колан.Съвместим с Samsung Galaxy A13 5 G, снабден с предпазно фолио от закалено стъкло за Samsung Galaxy A13 5 G подарък.В комплект кобур с клипс за колан и стойка с метален пръстен, който служи като стойка за гледане на мултимедия без помощта на ръцете.Метален пръстен също така ви позволява да компресирате мобилния си телефон, когато се разхождат по улицата.Съвместим с магнитен автомобилен стена, метална табела на задния панел може да се приложи към протоколи устройствения креплению за навигация по време на шофиране.В слота за кредитни карти върху задната част може да се добави една кредитна карта.Трехслойная защита : вътрешно тяло, здрав делото и здрав кобур на колана си, за защита от падане, надраскване, удари и сътресения.Пратката включва : 1 бр. калъф за Samsung Galaxy A13 5 G с поставка, 1 бр. защитно фолио от закалено стъкло за Samsung Galaxy A13 5 G, 1 бр. калъф за кобур с клипс за колан.Калъф Samsung Galaxy A13 5 G с предпазно фолио за екран от закалено стъкло и метален ринг-стойка за кобур с клипс за колан на Помещение включва : 1 бр.

Опции за продукта

Свързани продукти