.

.

Розов Блестящ Спрей с блясък за коса, за тяло, Плат за кожата на Жените, SayingArt Спрей с Блясък за тяло, 2 Лак за коса, Тънък Козметичен Гланц за грим, Блясък за коса, Обле?

Розов Блестящ Спрей с блясък за коса, за тяло, Плат за кожата на Жените, SayingArt Спрей с Блясък за тяло, 2 Лак за коса,

BGN 3.00

Наличност
На склад

6 Цвята, по желаниеКремав, без мирис.Прекрасно трептене.Флакон с френски парфюми.Удобен за пътуване размер. Дискретен, искрящ.Очна линия с двоен край.Водоустойчив течност. 12 Цвята по желание. ✔ Спрей с блясък за тяло Blacklight Glow ► Не светят от само себе си, но ярко осветен под черна светлина или на ултравиолетова радиация.Ултравиолетова черна светлина може да привлече вниманието на хората в тълпата.Грим с блестящ спрей за лице и тяло такъв елегантен и лъскав, нова мода в грима, лаке за нокти, художествени творби. ✔ Не оставляющий следи блестящ спрей ► размер на 1,2 х 1,2 x 2,7 инча, който може да се носи с себе си, елегантен френски ретро спрей за парфюми, който ще се побере лесно в чантата, бляскав искри и прелива във всички случаи на живота си.Просто щракнете airbag за пръскане блясък, няма отпадъци, няма елементарно, не забравяйте, корк след всяко пръскане. ✔Задължителен блясък за тяло► не пропускайте този лесен за използване спрей с блясък, който ще даде на вашия начин на гламурности.Нанесете тънък, но дискретно хайлайтер sparkle маркери на косата, на очите, лицето, кожата, тялото, ноктите, дърворезба, тъкани или изделия.Блестящ лак за коса и за блясък на тялото придават блясък на вашите скулам, ключицам, устните, косата и т. ✔ Блестящ грим за всеки повод► Вземете този моден аксесоар за жени или мъже, козметичен спрей с фини пайети ще даде своя очарованието на парти, в бара, на сватбата, на шоуто, на сцената в клуб, на празнично събитие или на дневния грим. Нетоксичен, без мирис и сигурно, а и ще се превърне в идеален подарък за деца, които също могат да вземат участие в конкурса пайети. ✔Идеалният спрей с блясък за тяло ► Опаковка с фуния за бързо зареждане, разклаща спрей с блясък за коса и тяло, блясък polvo de hadas glitter spray shimmer ще бъде по-добре за блясък при пръскане, не забьется и не ще бъде пролята.ТОВА НЕ е ГЕЛ с ПАЙЕТИ, трябва предварително да се нанесе на тялото / на кожата лосион / хидратиращ крем / гел за по-добро придаване на блясък.

Опции за продукта

Свързани продукти