.

.

Защитно фолио за обектива на камерата SaharaCase ZeroDamage FlexiGlass HD [2] за Samsung Galaxy S23 Ultra (2023) Със защита от надраскване и пръстови отпечатъци, лесна инсталация (черен)

Защитно фолио за обектива на камерата SaharaCase ZeroDamage FlexiGlass HD [2] за Samsung Galaxy S23 Ultra (2023) Със защита от надраскване

BGN 2.33

Наличност
На склад

Допълва и предпазва камерата на вашия телефон Предпазва обектива от случайни повреди.Помага за поддържане на чистотата на изображението на фотоапарата.Свежда до минимум маслени петна на вашата камера.Лесни за изпълнение инструкции улесняват инсталирането на защитни устройства за камери. ✔️ Е Предназначен за използване с Galaxy S23 Ultra - защитно фолио допълва и предпазва камерата на вашия телефон, без да жертвате качеството на картината. ✔️ Е изработен от гъвкав филм и устойчив на надраскване - предпазва обектива от случайни повреди и помага за поддържане на чистотата на изображението на фотоапарата. ✔️ Технология за защита от пръстови отпечатъци - свежда до минимум маслени петна на вашата камера. ✔️ Инсталиране, без мехурчета - При инсталиране натиснете защитник в продължение на 10 секунди, за здравина. ✔️ 30-дневна гаранция за подмяна на пудра захар.

Опции за продукта

Свързани продукти