.

.

yuuzue 12 бр. Балони от фолио във формата на Снежинки, Вечерни Зимни Декорации за детски Партита, Балони във формата на Снежинки, Декор за Тематични партита Принцеса, Ко?

yuuzue 12 бр. Балони от фолио във формата на Снежинки, Вечерни Зимни Декорации за детски Партита, Балони във формата на Снежинки, Декор за

BGN 1.00

Наличност
На склад

【Набор от балони-снежинки】 Този красив набор от балони-снежинки, включва мини-снежинка : 13,6x13,0 инча 4 бр; 4d балон-снежинка : 21,1x17,3 инча 2 бр.; балони-снежинки среден размер 1 : 23,0x19,7 инча 2 бр.; балони-снежинки среден размер на 2 : 23,6x19,7 инча 2 бр.; балони-снежинки голям размер : 28,7x27,6 инча 2 бр.; 5 различни стилове, които създават всяка атмосферата, която искате.Това не е просто декоративен балон, своя нов и уникален вид ще се хареса на детето, то определено ще позволи на вашите деца да се забавляват. 【Изискан дизайн във формата на снежинки,】 балони във формата на снежинки, декорация на всеки ъгъл особено ефектен, за да привлече вниманието и да направи си коледно парти на по-уникална.Украса с висококачествени снежинками ще ви помогне да светне прекрасна бъдни вечер и да я направите един незабравим момент за вашите деца, за самите вас, вашето семейство и приятели. 【Балони с снежинками премиум-клас】 алуминиеви балони, изработени от качествено фолио, траен материал, им е трудно да се прекъсне, не се притеснявай за пъпната при надувании.можете да го използвате с доверие.Ако някои балони са с лек мирис се дължи на факта, че те нераспечатаны, това е нормално.За да елиминирате миризмата, моля, отворете опаковката и го оставете за 2-3 дни, преди да използвате. 【Украса за рожден ден на принцеса под формата на снежинки,】 Тези красиви балони даде на всяко момиче фантастично парти.Всяко малко момиче ще бъде принцеса на партито. качеството на тези балони, без съмнение, е най-скъпа и издръжлив. 【Идеален за всички поводи】 В този комплект сини балони-снежинки има балони с различен размер, които са идеални за детската душа, душа младоженци, сватби, годишнини, рожден ден, тържества, помолвок, церемонии по откриването и други вътрешни или външни събития фонови украса.Търсите уникална и стилна декорация за партита мечти на вашето дете, като например за детски рожден ден, бебе душ, детски училищни партита, подпори за фотобудки, събития на открито и много други? Този набор от аксесоари за партита под формата на снежинки, и е идеален за вас.

Опции за продукта

Свързани продукти