.

.

CCBUY Комплект от 6 питиета на тежка основа с надпис за алкохол в бара и Сватбени Спиртни напитки 55 мл (Цвят: A, размер: One size)

CCBUY Комплект от 6 питиета на тежка основа с надпис за алкохол в бара и Сватбени Спиртни напитки 55 мл (Цвят: A, размер: One

BGN 0.67

Наличност
На склад

Подарък за Деня на майката, Денят на Независимостта, Ден на Труда, Коледа или друг специален поводИдеално за празнични аксесоари за дегустация на вина.бърз и лесен начин за започване на партията, която е толкова удобна за използване по време на парти с група от хора. идеален за фестивали, партита и домашни барове. чист и мек вкус, плътна основа, може да го използва безопасно.Подарък за Деня на майката, Денят на Независимостта, Ден на Труда, Коледа или друг специален повод.Идеално за празнични аксесоари за дегустация на вина.бърз и лесен начин за започване на партията, която е толкова удобна за използване по време на парти с група от хора. идеален за фестивали, партита и домашни барове. чист и мек вкус, плътна основа, може да го използва безопасно.Материал : стъкло Технология : машина за изработка Размер : Височина : 6 см Обем : 55 мл/1,8 грама Тегло : 80 g Опаковка : 6 бр. Цвят може да се различава в зависимост от езика разлика, моля, разберете.

Опции за продукта

Свързани продукти