.

.

Куфар За грим Cabilock, Органайзер, Любящо Сърце, в Ковчег за Бижута с Бантиком, Пръстен, Обици, Колие, Органайзер за Съхранение, Подарък за Рожден Ден, Свети Валентин, Де?

Куфар За грим Cabilock, Органайзер, Любящо Сърце, в Ковчег за Бижута с Бантиком, Пръстен, Обици, Колие, Органайзер за Съхранение,

BGN 1.67

Наличност
На склад

❤️КУТИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ на ПРЪСТЕНИТЕ", изпълнена под формата на любов на сърцето, също ще се превърне в чудесен нежна декорация на вашия тоалетна масичка ❤️ ПОДАРЪК КУТИЯ ЗА БИЖУТА - атрактивен и впечатляващ подарък за момичета и жени, изискан дизайн е лесно побеждава ги облагодетелства. ❤️ДЕКОРАТИВЕН КАЛЪФ ЗА СЪХРАНЕНИЕ на Малък калъф за бижута направи си специален подарък, подарък кутия за бижута ще ви зарадва получателя. ❤️Изготовьте КОВЧЕГ ЛЮБОВНИ СЪРЦЕ, внимателно всеки детайл, за да му придават ретро, канава, елегантен и очарователен вид. ❤️КОВЧЕГ за БИЖУТА и ДРЪНКУЛКИ Малък ковчег за бижута, в която може да се съхранява ушни нитове, обеци, пръстен и в същото време красива украса на стаята.Характеристики - Размер : 5,00 X4,90 X2,10 см /1,97 X1,93 X0,83 инча - Цвят : бял - Материал : Сплавупаковка, включваща 1 кутия за дрънкулки.

Опции за продукта

Свързани продукти