.

.

Прозрачни пакети за кошници Porpor Booya, опаковки, торбички, термосвиваемо обвивка за кошници и подаръци, 47 32 инча (20 опаковки)

Прозрачни пакети за кошници Porpor Booya, опаковки, торбички, термосвиваемо обвивка за кошници и подаръци, 47 32 инча (20 опаковки)

BGN 10.12

Наличност
На склад

Нашите висококачествени найлонови пакети са подходящи за всяко приложениеИзползвайте ги, за да кутии, кошници с подаръци, рамки за картини и бутилки вино.Отличен за Коледа, Деня на благодарността, Великден и всички празнични подаръци. просто сложете го в багажа си, а след това и вратовръзка лента, това ще даде на вашите оценят дарове красива презентация и ще ви приятна опаковка.it е около 32 * 47 инча, по-голям капацитет ви позволява да приключи някои по-големи предмети, като например торта, бутилка вино, кошница с плодове и много други. ◆ МНОГОКРАТНО ИЗПОЛЗВАНЕ ◆ : Нашите висококачествени найлонови пакети са подходящи за всяко приложение.Използвайте ги, за да кутии, кошници с подаръци, рамки за картини и бутилки вино.Отличен за Коледа, Деня на благодарността, Великден и всички празнични подаръци. ◆ Удобно да се използва ◆ : просто поставете в него стоките си, а след това и вратовръзка лента, това ще даде на вашите оценят дарове красива презентация и ще ви даде удоволствието от опаковки. ◆ Подходящ размер ◆ : това е около 32 * 47 инча, по-голям капацитет ви позволява да приключи някои по-големи предмети, като например торта, бутилка вино, кошница с плодове и много други. ◆ Качествен материал ◆ l : те са изработени от OPP, трайни и здрави, им е трудно да се скъса и да се прекъсне, можете да ги използвате безопасно. ◆ Предпоставка включва ◆ : общо 20 опаковъчни торбички, достатъчно за ежедневието и използване на фестивали; Цвят : прозрачен.

Опции за продукта

Свързани продукти