.

.

Аксесоари за парти в чест на 5-ти рожден ден на горещо състезателна кола, включва 8 бр. балони от фолио и mylar, за да проверите за тематични партита в стила на състезате?

Аксесоари за парти в чест на 5-ти рожден ден на горещо състезателна кола, включва 8 бр. балони от фолио и mylar, за да проверите за тематични

BGN 2.67

Наличност
На склад

【? Балон с расата номер】 : 2 бр 18-инчови джанти фольгированных кълбо, 3 бр 18-инчови междузвездни фольгированных на топката (черно, червено и синьо), 2 броя въздушни топка за състезателни автомобили1 бр балон с 5 стаи. 【? Отлично качество】 : Изработен е от висококачествено алуминиево фолио на хомогенен цвят.За помпане на : Можете да се надува балон с помощта на епруветки, след надувания дръжте врата с балон, те автоматично запечатаются.Може да се използва повторно. 【? Идеални подаръци за украса】 : Тези балони за парти в чест на рождения ден на автомобила са подходящи за различни случаи, като например парти по повод деня на раждането, за момчета или момичета на парти в колата, семейно парти, аксесоари за парти от детски басейна, украса вечеря на открито / на пикник, детски душ за момчета, интериор на училищна рожден ден, годишнина и т. 【? Лесна употреба】 : Удобно надуване всички балони с въздух или с хелий, тя трябва да се запълни само на 85-90% въздух или с хелий, за да се гарантира нормалното използване на балон.Изпълнен с въздух, може да се съхранява повече от половин година, на хелий - 7 дни или повече. 【? Най-внимателно обслужване】 : Удовлетворение на нуждите на клиентите е наш основен приоритет. и ние осигуряваме безусловно възстановяване и пълно възстановяване в рамките на 30 дни.Ако имате някакви въпроси или недоволство от нашите продукти, можете да се свържете с нас и ние незабавно ще ви помогнем. 【? Най-внимателно обслужване】 : Удовлетворение на нуждите на клиентите е наш основен приоритет. и ние осигуряваме безусловно възстановяване и пълно възстановяване в рамките на 30 дни.Ако имате някакви въпроси или недоволство от нашите продукти, можете да се свържете с нас и ние незабавно ще ви помогнем.

Опции за продукта

Свързани продукти