.

.

Yonput 2 бр. Пневматични патронник за гуми с адаптор за захващане, 8 мм Тежкотоварни Месинг Блокиране на Адаптер за изпомпване на гуми, Без течове, Шиномонтажные патрон?

Yonput 2 бр. Пневматични патронник за гуми с адаптор за захващане, 8 мм Тежкотоварни Месинг Блокиране на Адаптер за изпомпване на гуми,

BGN 3.79

Наличност
На склад

? Липсата на изтичане : Натиснете върху определя стяга за помпа за изпомпване на гуми, леко натиснете въздушен патрон в едно, докато не зажмете клапан и не се освобождава определя скобаНикакви други инструменти, не се изисква.Това е много практично и удобно.Пневматичен патронник за гуми осигурява отлично уплътнение на вентила на гумата. ? Висококачествен материал : Пневматичен патронник е изработен от здрава мед, което осигурява по-голяма здравина и издръжливост, отлична устойчивост на корозия устойчивост и устойчивост на износване до 250 паунда на квадратен инч. ? Универсално приложение : в края на 1/4 инча го прави идеален избор за ремонт на маркуча, е съвместим с маркуч с диаметър 8 мм, въздушна дюза за напомпване подходящ за множество автомобилни гуми, като например велосипед, мотоциклет, камион, зареждане на автомобилни гуми и др ? Точния дизайн : Това е добре направен дизайн с чиста гладка повърхност, може да се улови на обикновен бърз конектор за надувания.Размер на пневматични патронник за гуми е 1,14 х 0,31 инча. ? Лесен за работа : не се изисква допълнителен инструмент, въздушен патрон с отворен потока се вкарва в маркуч и се закрепва към штоку автомобила, лесно се кликне, и той е достатъчно издръжлив, за да останат на място.Той може да се определи обикновени, бързи съединители за надувания. пневматични патронник за гуми с адаптор за захващане, 8 мм тежкотоварни месинг блокиране на адаптер за изпомпване на гуми, без течове, шиномонтажные патрони за изпомпване на компресор помпа, аксесоари за свързване на инструмента (злато).

Опции за продукта

Свързани продукти