.

.

Държач за Тоалетна хартия в Морски стил в Селски стил -Промишлени Стенно Халка за Хавлии от Тоалетна Хартия, в Морски стил с Метална Кука за Декора на Банята (Бял)

Държач за Тоалетна хартия в Морски стил в Селски стил -Промишлени Стенно Халка за Хавлии от Тоалетна Хартия, в Морски стил с Метална Кука

BGN 10.13

Наличност
На склад

【Стил】- Ако все още мечтая да обновите оформяне на вашата баня, да се отървете от надоевших аксесоари за баня, този стенен държач за тоалетна хартия с котви в морски стил, елегантен и изчистен дизайн, ръчна изработка, идеално допълнение ретро-стил 【Размер】- Общата дължина на коноп въжето е около 21,6 инча / 55 виж Диаметър дебелото въже, използвани за облицовки на ролки от хартия, е 0,8 инча /2 виж Притежател на плажната тоалетна хартия е подходяща за хартия с различни размери и кърпи.Придайте на вашата баня, нов външен вид!. 【Лесна инсталация】- Вие просто се нуждаете от отвертка, за да придават метален анкерни болтове към стената, а след това да се носят въжето на куката!Лесен и удобен за потребителя, ние ще ви предоставим набор от компоненти за дизайн на баня, който ще ви помогне лесно да се изпълни. (Вие ще получите 1 бр. джутовую въже с диаметър от 21,6 инча + 1 бр. чугун котва + 3 бр. пластмасови втулки). 【Многофункционален】- Този здрав универсален държач може да се използва за окачване на кухненски кърпи за ръце или кухненски салфетки, както и за обвързване на щори.Държач за коноп на въже е идеално за бани в морски стил, частни домове, уборных, амбарных тоалетни, стаи в крайбрежния стил, вили на брега на морето и кухня на всеки дом за почивка. 【Дизайн с ръчно изработени】- Морска въженият държач за тоалетна хартия е изработен ръчно и може да се използва в продължение на дълго време. чугун котва е устойчив на корозия и не ръждясва.Тъй като коноп въже мека, тегло, тоалетна хартия и кърпи може да се деформира си. 【Стил】- Ако все още мечтая да обновите оформяне на вашата баня, да се отървете от надоевших аксесоари за баня, този стенен държач за тоалетна хартия с котви в морски стил, елегантен и изчистен дизайн, ръчна изработка, идеално допълнение ретро-стил. 【Размер】- Общата дължина на коноп въжето е около 21,6 инча / 55 виж Диаметър дебелото въже, използвани за облицовки на ролки от хартия, е 0,8 инча /2 виж Притежател на плажната тоалетна хартия е подходяща за хартия с различни размери и кърпи.Придайте на вашата баня, нов външен вид!. 【Лесна инсталация】- Вие просто се нуждаете от отвертка, за да придават метален анкерни болтове към стената, а след това да се носят въжето на куката!Лесен и удобен за потребителя, ние ще ви предоставим набор от компоненти за дизайн на баня, който ще ви помогне лесно да се изпълни. (Вие ще получите 1 бр. джутовую въже с диаметър от 21,6 инча + 1 бр. чугун котва + 3 бр. пластмасови втулки). 【Многофункционален】- Този здрав универсален държач може да се използва за окачване на кухненски кърпи за ръце или кухненски салфетки, както и за обвързване на щори.

Опции за продукта

Свързани продукти