.

.

Saturey Постоянен Титуляр Стеллажа за литература и списания Павилион за Багажник масичка за Багажник Информационен Багажник за изложбата на стоки Павилион Метален Б?

Saturey Постоянен Титуляр Стеллажа за литература и списания Павилион за Багажник масичка за Багажник Информационен Багажник за

BGN 2.00

Наличност
На склад

Холна багажник побира множество списания и вестници стойки за четене, спестява място и поддържа редаПълно използване на пространството, отлично съхранение, на всеки рафт за списания може лесно да се постави повече от една дузина списания.Холна багажник има сетчатую конструкция, която може вентилация и ефективно да предотврати падането на книги или списания.Ролка може да се завърта на 360 градуса и е изработен от висококачествена ABS-пластмаса, която осигурява материал на ролка, неговата твърдост и тежък ломку.Разумна многослойность, удобна класификация, списания, брошури, периодични издания, книги, некласифицирано настаняване, лекота на използване.Холна багажник побира множество списания и вестници стойки за четене, спестява място и поддържа реда.Пълно използване на пространството, отлично съхранение, на всеки рафт за списания може лесно да се постави повече от една дузина списания.Холна багажник има сетчатую конструкция, която може вентилация и ефективно да предотврати падането на книги или списания.Ролка може да се завърта на 360 градуса и е изработен от висококачествена ABS-пластмаса, която осигурява материал на ролка, неговата твърдост и тежък ломку.Разумна многослойность, удобна класификация, списания, брошури, периодични издания, книги, некласифицирано настаняване, лекота на използване.Подходящ за настаняване в библиотеки, книжарници и места, където трябва да се поставят вестници и периодични изданияназвание на продукта : Подови вестникарска часова Материал : стоманена тръба, желязна Цвят : сребристо-сив Процес : процесът на електростатично пръскане 1. Моля, проверете цвета и размера, преди да купите. Снимки на стоката не се включват стоки, различни от стоките. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, извинете ме. Посочените данни са само за справка, размер измерва ръчно, грешката е 1-3 см, моля, позволете, да ви благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро.

Опции за продукта

Свързани продукти