.

.

Кокпит на симулатор на състезания Marada с Голяма кръгла тръбна стойка подходящ за Logitech G25 G27 G920 G29 Thrustmaster Tx 458 T500 RS T300RS T300 Ferrari, Педала на волана в комплекта не са включен?

Кокпит на симулатор на състезания Marada с Голяма кръгла тръбна стойка подходящ за Logitech G25 G27 G920 G29 Thrustmaster Tx

BGN 2.33

Наличност
На склад

【Съвместимост】 Универсална поставка за волана, съвместима с всички платформи и колела и педали на трети лицаПодходящ за всички представени на пазара серия на Logitech G25, G27, G29 и G920, Fanatec и Thrustmaster T300 RS, TX F458 и T500 RS.Поддръжка на DIY, може да бъде просверлена черна пластове аэрозольной боя ръчно изработени; дискови крак облицовки от неръждаема стомана. 【Черно гоночное седалка】 Флисовое, обернутое пяна с памет ефект, дышащее и под прав ъгъл. 【Регулируема конструкция за различни нужди】 се Регулира на няколко степени. 【Логистика】 Стойка и седалка се изпращат в два пакета, ако имаш само един колет, моля, не се притеснявайте, друга предпоставка е на път за транспортиране. 【Услуги】 Ако продуктът е повреден или загубен при транспортиране, или ако имате някакви проблеми по време на използване и инсталиране, моля, свържете се с мен.Ние ще ви накара да усетите нашето най-искрено обслужване в рамките на 24 часа. 【Забележка】 Ръчната спирачка, лост за смяна на скоростите, педалите, състезателни колички в комплекта не са включени. 【Съвместимост】 Универсална поставка за волана, съвместима с всички платформи и колела и педали на трети лица.Подходящ за всички представени на пазара серия на Logitech G25, G27, G29 и G920, Fanatec и Thrustmaster T300 RS, TX F458 и T500 RS.Поддръжка на DIY, може да бъде просверлена черна пластове аэрозольной боя ръчно изработени; дискови крак облицовки от неръждаема стомана. 【Черно гоночное седалка】 Флисовое, обернутое пяна с памет ефект, дышащее и под прав ъгъл. 【Регулируема конструкция за различни нужди】 се Регулира на няколко степени. 【Логистика】 Стойка и седалка се изпращат в два пакета, ако имаш само един колет, моля, не се притеснявайте, друга предпоставка е на път за транспортиране. 【Услуги】 Ако продуктът е повреден или загубен при транспортиране, или ако имате някакви проблеми по време на използване и инсталиране, моля, свържете се с мен.Ние ще ви накара да усетите нашето най-искрено обслужване в рамките на 24 часа.

Опции за продукта

Свързани продукти