.

.

Възглавници от пяна с памет ефект на Шийката на Контура, Шейная Ортопедична възглавница за Сън На Очите, На гърба, на Корема - 2 опаковки (Малки, Бяло-Сини)

Възглавници от пяна с памет ефект на Шийката на Контура, Шейная Ортопедична възглавница за Сън На Очите, На гърба, на Корема - 2 опаковки

BGN 23.46

Наличност
На склад

【Защо възглавници от пяна с памет ефект? 】 3-5 секунди бавен отскок пяна с памет ефект с висока плътност и ергономичен дизайн, предоставя добра поддръжка на врата, допринасят за релаксация на мускулите, отстраняват болката в шията, главата, раменете и гърба 【Дишаща калъфка за кожата】 : външната калъфка от супер удобен дишаща материя, или на етажа на страничните страни ще ви даде усещане за прохлада.Дышащее вътрешно покритие ефективно удължава живота на сърцевината от пяна с памет ефект.Външния калъф се размива в колата. 【Индивидуална височина възглавници за всеки стил на сън】 : contour шейная възглавница е на две нива подкрепа на врата за естествена подкрепа на врата, които осигуряват индивидуална кацане за сън на своята страна, на гърба или корема. отпуснете се, и на сутринта болката във врата ще се проведе. 【Идеален подарък за здравето】 : Тази възглавница за врата с ефект на паметта с бавен отскок и интересите на възрастните хора, офис служителите, на студентите и на хората от всички възрасти, за по-дълбок сън.Добър подарък, за да покажат своята грижа на този, който ви не е безразличен. 【Полезни съвети】 : Възглавници от пяна с памет ефект може да бъде полезно само за подобряване на качеството на съня, не може да се използва за диагностициране или лечение на всякакви заболявания. 【Защо възглавници от пяна с памет ефект? 】 3-5 секунди бавен отскок пяна с памет ефект с висока плътност и ергономичен дизайн, предоставя добра поддръжка на врата, допринасят за релаксация на мускулите, отстраняват болката в шията, главата, раменете и гърба. 【Дишаща калъфка за кожата】 : външната калъфка от супер удобен дишаща материя, или на етажа на страничните страни ще ви даде усещане за прохлада.Дышащее вътрешно покритие ефективно удължава живота на сърцевината от пяна с памет ефект.Външния калъф се размива в колата. 【Индивидуална височина възглавници за всеки стил на сън】 : contour шейная възглавница е на две нива подкрепа на врата за естествена подкрепа на врата, които осигуряват индивидуална кацане за сън на своята страна, на гърба или корема.

Опции за продукта

Свързани продукти