.

.

OUYOXI Мрежа от пеньковой на въжето 8 мм * 10 см Детска Защитна мрежа, Защитна мрежа за стъпала, Окото на езерото, на Защитно покритие за басейна, Защитна мрежа за стълби, ?

OUYOXI Мрежа от пеньковой на въжето 8 мм * 10 см Детска Защитна мрежа, Защитна мрежа за стъпала, Окото на езерото, на Защитно

BGN 1.33

Наличност
На склад

★ Защитна мрежа е с диаметър 8 мм и размер на окото 10Х10смМатериал на въжето натурален и полезен, екологично чист и не загрязняющий околната среда. ★ Уникална текстура и ретро цвят пеньковой въже - любимите стилове на фотостене, които наистина са уникални. ★ Богат на функции за охрана на безопасността на окото : огради семейна тераси и балконной стълбите, сигурна стълбище, парапети за защита от котки, засилват от падане и т.; стена, къща, на парти в хотела, дъска за съобщения, кафенета, книжарница, ресторант, украса, окачване и т. ★ Въже ръчна изработка, ръчно тъкани и плътна.Това е просто и красиво, а окото повърхност е с висока удар и ефективност на защита от слънцето при високи температури. ★ Защитната мрежа може да се режат до необходимата форма и размер, без това да повлияе на трайност на мрежата. ★ Защитна мрежа е с диаметър 8 мм и размер на окото 10Х10см.Материал на въжето натурален и полезен, екологично чист и не загрязняющий околната среда. ★ Уникална текстура и ретро цвят пеньковой въже - любимите стилове на фотостене, които наистина са уникални. ★ Богат на функции за охрана на безопасността на окото : огради семейна тераси и балконной стълбите, сигурна стълбище, парапети за защита от котки, засилват от падане и т.; стена, къща, на парти в хотела, дъска за съобщения, кафенета, книжарница, ресторант, украса, окачване и т. ★ Въже ръчна изработка, ръчно тъкани и плътна.Това е просто и красиво, а окото повърхност е с висока удар и ефективност на защита от слънцето при високи температури. ★ Защитната мрежа може да се режат до необходимата форма и размер, без това да повлияе на трайност на мрежата.ФУНКЦИИ на ЗАЩИТНАТА МРЕЖА : ◆ Уникална текстура и ретро цвят пеньковой въжета са много популярни в обзавеждането на тавана.◆Разумно наименованието и дизайн правят уникална структура на мрежата от пеньковой въжета за по-голяма видимост, набляга на качеството.◆Мрежа от пеньковой въже е устойчив на атмосферни влияния и не се плъзга, което я прави по-здрава като защитно средство.◆Характеристики на ретро и практичност на най-пеньковой въже придават на магазина оцветяване и подчертават неговия темперамент➯Технически характеристики на : ▸ Име на продукта : Мрежа от пеньковой въже▸ Материал на защитната мрежа : юта▸ Начин на производство : ръчна работа▸ диаметър около : 8 мм▸ разстояние между клетките : отгледа 10х10 см▸ Цвят на въжето : цвят юта (други цветове могат да бъдат персонализирани)▸ Тканая окото подходящ за вътрешен / външен употреба и може да се използва навсякъде.

Опции за продукта

Свързани продукти