.

.

150 бр. см Украса от празни приказки За Дома, Гладка Художествени Обхвата на Ръчно изработени Във формата на Празничната Елха, Висящи Diy, Детски Коледни Непълни Модел?

150 бр. см Украса от празни приказки За Дома, Гладка Художествени Обхвата на Ръчно изработени Във формата на Празничната

BGN 43.47

Наличност
На склад

Украса от пенопластового топчета с ръце : ВИСЯЩИ ТОПЧЕТА от сапунени мехурчета : като играчка снимайте стрес с помощта на реми на ръкаДостатъчно, за тези елементи биха могли да отговорят на вашите различни нужди в производството на своите ръце.Коледен орнамент от пяна дъски топки : Приказно непълни бижута от мъниста, които можете да направите ръчно в няколко стила.Кръгли топчета : Топчета от бял стиропор елегантен, с него лесно се свържете и можете да colorize го по свой вкус.Кръгли полистирен топки : Разработване на практически умения при деца и ги пусна свободно фантазиране.Бял пенопластовый крушка : достатъчно на брой, за тези елементи биха могли да отговорят на вашите различни нужди в производството на своите ръце.Украса от пенопластового топчета с ръце : ВИСЯЩИ ТОПЧЕТА от сапунени мехурчета : като играчка снимайте стрес с помощта на реми на ръка.Достатъчно, за тези елементи биха могли да отговорят на вашите различни нужди в производството на своите ръце.Коледен орнамент от пяна дъски топки : Приказно непълни бижута от мъниста, които можете да направите ръчно в няколко стила.Кръгли топчета : Топчета от бял стиропор елегантен, с него лесно се свържете и можете да colorize го по свой вкус.Кръгли полистирен топки : Разработване на практически умения при деца и ги пусна свободно фантазиране.Бял пенопластовый крушка : достатъчно на брой, за тези елементи биха могли да отговорят на вашите различни нужди в производството на своите ръце.Опаковката включва 30 x пяна дъски топки Особености - Подходящ за повечето случаи, като например сватба, коледно парти, рожден ден и др. - Чудесен подарък на вашите деца като развивающей играчки, допринася за развитието на творческите си способности и въображението си. - Добър Материал, издръжлив на употреба, този пенопластовый крушка е много лек, лесен за носене. - Декорация във формата на топки, голям брой от които могат да отговарят на вашите нужди в производството на своите ръце.

Опции за продукта

Свързани продукти