.

.

Спален мат FRIGEDAEG за къмпинг, Ultralight Спален Мат 77 '* 26' Надуваем Спален Мат Водоустойчив Походный Надуваем Дюшек, Спален подложка за разходки (Син)

Спален мат FRIGEDAEG за къмпинг, Ultralight Спален Мат 77 '* 26' Надуваем Спален Мат Водоустойчив Походный Надуваем Дюшек, Спален подложка

BGN 13.60

Наличност
На склад

⛺⛺【Надуваем Спален мат С възглавница】Спален подложка за къмпинг, изработени от найлонов плат 40 D, водоотблъскваща тъкан здрава, износостойкая и устойчива на счупванияСлед надувания дебелина може да достигне до 9 cm, което позволява добре да се адаптират към суровите условия на местността; площ е 77,16 * 26,77 инча, който е много подходящ за всеки активен отдих. ⛺⛺【Foot преса за надувания】 Нашия спален подложка за къмпинг не трябва да помпане на ръка, уста или с помпа.Той е оборудван с вграден ножным помпа и система за едностранно напомпване с ангажираност.Тя може лесно да се надува, да стъпва върху него, спестявайки време и усилия. ⛺⛺【Конструкция полосовой подкрепа】 Повърхност в общежитие на килима е проектиран с въздушни колони във форма на пръчки, които се намират в няколко точки, което осигурява равномерно усилие и подсилена подкрепа.Ергономична възглавница за подкрепа на врата за по-добър нощен сън, независимо от това, вие лежите неподвижно или на ваша страна. ⛺⛺【Лек и удобен, в переноске】 самостоятелно помпане на мат за къмпинг тежи само 1,76 паунда, а размерът след сдувания и сгъване е : 11,8 * 4,7 инча.Оборудвана специална чанта за съхранение, той лесно се побира в раница и не заема много място за съхранение, е идеално за туризъм, къмпинг, бэкпэкинга, пътуване, катерене, преходи и други дейности на открито. ⛺⛺【Нашата гаранция】 Ние се придържаме към първия принцип "клиентът преди всичко", ако имате някакви въпроси за нашия спален черга за къмпинг, моля, свържете се с нас по електронна поща за първи път, ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа. ⛺⛺【Надуваем Спален мат С възглавница】Спален подложка за къмпинг, изработени от найлонов плат 40 D, водоотблъскваща тъкан здрава, износостойкая и устойчива на счупвания.След надувания дебелина може да достигне до 9 cm, което позволява добре да се адаптират към суровите условия на местността; площ е 77,16 * 26,77 инча, който е много подходящ за всеки активен отдих. ⛺⛺【Foot преса за надувания】 Нашия спален подложка за къмпинг не трябва да помпане на ръка, уста или с помпа.Той е оборудван с вграден ножным помпа и система за едностранно напомпване с ангажираност.Тя може лесно да се надува, да стъпва върху него, спестявайки време и усилия. ⛺⛺【Конструкция полосовой подкрепа】 Повърхност в общежитие на килима е проектиран с въздушни колони във форма на пръчки, които се намират в няколко точки, което осигурява равномерно усилие и подсилена подкрепа.Ергономична възглавница за подкрепа на врата за по-добър нощен сън, независимо от това, вие лежите неподвижно или на ваша страна. ⛺⛺【Лек и удобен, в переноске】 самостоятелно помпане на мат за къмпинг тежи само 1,76 паунда, а размерът след сдувания и сгъване е : 11,8 * 4,7 инча.

Опции за продукта

Свързани продукти