.

.

Комплект тенджери RATWIA с незалепващо покритие на 1 Литър, 2 Литра, Ултра Антипригарная Тиган за сос, Малка Тенджера със Стъклен капак, Отлично подходящ за домашна кух?

Комплект тенджери RATWIA с незалепващо покритие на 1 Литър, 2 Литра, Ултра Антипригарная Тиган за сос, Малка Тенджера със Стъклен капак,

BGN 3.00

Наличност
На склад

[Комплект от 2 теми] Комплект се състои от една тенджери обем 1 кв м и един тиган с обем 2 кв. Тенджера RATWIA е изработена от висококачествена алуминиева сплав за продължителна работа, отлични за домашни ястия и напитки.Многослойно незалепващо покритие осигурява сверхпрочность.ВАЖНА ЗАБЕЛЕЖКА : Тенджера с обем 1 литър, подходяща само за традиционните печки и не е подходящ за индукционно готвене. [Многослойно незалепващо покритие] Вътрешна повърхност с незалепващо покритие премиум-класа се отличава с изключителна здравина, с двойно покритие и устойчиво на надраскване, че е идеален за лесно приготвяне, подгряване на зеленчуци, сосове, тестени изделия или супа.Лесно почистване за осигуряване на отлични антипригарных свойства на просто избършете меки пари. [Термостойкая дръжка] Ергономична дръжка с топлоизолация и издръжливост осигуряват комфорт и сигурност.Защита на ръцете от въздействието на топлина. [Капак от закалено стъкло] Малка тенджера със стъклен капак, който запазва вкуса и хранителните вещества за придаване на храната по-здравословно и вкусно и да е вид.Допълнителни съвети : Не обжаривайте изсъхва, моля, поръсва се с малко олио преди готвене; по-добро използване на индукционна печка или на открито в умерен огън за газ; Не използвайте твърди купа, по-добре нейлоновую, силиконовата или дърво, за да се запази незалепващо покритие и да удължи живота.Забележка : Моля, дайте тенджера да се охлади, преди миене.

Опции за продукта

Свързани продукти