.

.

Инструмент за разреждане FAVOMOTO Инструменти за шиене на Кожа, Инструмент за изтъняване на кожата, Инструмент за ремонт на кожата, Белачка, Нож За Разреждане, Тънък Но?

Инструмент за разреждане FAVOMOTO Инструменти за шиене на Кожа, Инструмент за изтъняване на кожата, Инструмент за ремонт на кожата,

BGN 4.59

Наличност
На склад

Тънък нож за кожата : Изработен е от висококачествена стомана материал за продължителна употреба Размер : около 17,2 х 1,8 х 1,4 виж Инструмент за обработка на кожата : по-лесен начин за изрязване на кожата по отделните части.Безопасни остриета за скивера : Дъговидна конструкция улеснява и удобствует резитба на кожата.Инструменти за производството на изделия от кожа : Утоньшающий инструмент улеснява резитба на кожата.Лесен начин за изрязване на кожата и за отделни обекти.Кожа : Подходящ за облекчаване на изкуствена кожа малък площад, не е подходящ за облекчаване на изкуствена кожа с голяма площ.Тънък нож за кожата : Изработен е от висококачествена стомана материал за продължителна употреба. Размер : около 17,2 х 1,8 х 1,4 виж Инструмент за обработка на кожата : по-лесен начин за изрязване на кожата по отделните части.Безопасни остриета за скивера : Дъговидна конструкция улеснява и удобствует резитба на кожата.Инструменти за производството на изделия от кожа : Утоньшающий инструмент улеснява резитба на кожата.Лесен начин за изрязване на кожата и за отделни обекти.Кожа : Подходящ за облекчаване на изкуствена кожа малък площад, не е подходящ за облекчаване на изкуствена кожа с голяма площ.Осъществяване на Списък 1 х кожен тънък нож Характеристики инструмент за подстригване на кожата - Изработен от висококачествена стомана материал, здрав за дълго изтъняване на кожата. - Дугообразный дизайн, за улесняване и по-удобно подрязване на кожата на тънък нож. - Утончающий инструмент прави резитба на кожата е много проста скулптурен инструмент. - Материал : Стоманена предпазна кожена скивер. - Подходящи за теглене на изкуствена кожа малък площад, не е подходящ за облекчаване на изкуствена кожа голям площад с работни инструменти. - Цвят : Черен инструмент за обработка на канали от кожата. - Най-лесният начин за изрязване на кожата в местата за източване на кожа по краищата. - Размер : Около 17,2 х 1,8 х 1,4 см кожени ръчни инструменти.

Опции за продукта

Свързани продукти