.

.

Свиване на Лентата,45x23 мм 600шт Прозрачна Перфорирана Свиване Филм за Бутилки, Буркани, Тюбиков Гланц за устни Подходящ За капачки с Диаметър от 3/4 до 1 инча, 2 Мил Свив?

Свиване на Лентата,45x23 мм 600шт Прозрачна Перфорирана Свиване Филм за Бутилки, Буркани, Тюбиков Гланц за устни Подходящ За капачки

BGN 0.67

Наличност
На склад

✅【ЧЕ ще ПОЛУЧИТЕ】 600ШТ термоусадочных ленти с ширина 45 мм x височина 23 мм придават на вашите изделия професионален вид, като същевременно осигурява защита срещу неразрешена намесаВ повечето случаи не се изисква само пломбата, защищающая от неоторизиран достъп, но и дава на клиентите си увереност в това, че си продукт е безопасен за използване. ✅【ДИЗАЙН с ДВЕ ЛИНИИ ЛЕСНО РАЗКЪСВАНЕ】 Свиване филм Morepack за бутилки осигурява добра херметичност, както и допълнителни назъбени ръбове са идеални, за да се улесни аутопсия продукти.Забележка : поради материал един от тях е прозрачен, но серия от припокриващи показан жълт цвят. ✅【ЛЕСНА употреба】 Висока скорост на свиване, просто нямаш термоусадочную лента на течности интравенозно, а след това с помощта на топлинен пистолет, топлинна тунела или сешоар равномерно преса и уплотняете лента, докато тя не бъде напълно заобиколена.Най-подходящ за капачки с диаметър (измерване в центъра на капака) от 3/4 "до 1" [19 mm - 25 mm] и височина около 9" [23 мм]. ✅【ОТЛИЧНО качество】 Тези свиване на лентата са изработени от PVC, кристално чист, действително нетоксичен и без мирис, ефект на свиване се постига лесно.Това не само ще направи продукта си по-свежи за по-дълго време, но и ще го защити, ще предотврати появата на вдлъбнатини и повреди на продукта. ✅【Широко приложение】 Тези свиване на лентата за бутилки са подходящи за много различни медицина пипети, бостонских кръгли бутилки и различни други бутилки с течност; Тъй като има много различни видове и размери на контейнери, се препоръчва измерване на определен диаметър на бутилката, за да се уверите, че получавате правото размер. ✅【ЧЕ ще ПОЛУЧИТЕ】 600ШТ термоусадочных ленти с ширина 45 мм x височина 23 мм придават на вашите изделия професионален вид, като същевременно осигурява защита срещу неразрешена намеса.В повечето случаи не се изисква само пломбата, защищающая от неоторизиран достъп, но и дава на клиентите си увереност в това, че си продукт е безопасен за използване. ✅【ДИЗАЙН с ДВЕ ЛИНИИ ЛЕСНО РАЗКЪСВАНЕ】 Свиване филм Morepack за бутилки осигурява добра херметичност, както и допълнителни назъбени ръбове са идеални, за да се улесни аутопсия продукти.

Опции за продукта

Свързани продукти