.

.

Homoyoyo 2 бр Многоцветен Кристална купа Стъклени чаши с капак, Стъклена чаша Петри Стъклена Витражная Чиния Даппен с капак Мономерная Чиния Стъклена Маникюрная Стъкл?

Homoyoyo 2 бр Многоцветен Кристална купа Стъклени чаши с капак, Стъклена чаша Петри Стъклена Витражная Чиния Даппен с капак

BGN 4.30

Наличност
На склад

СТЪКЛЕНИ СЪДОВЕ - Тези ястия dappen изработени от стъклен материал, здрави, красиви, те могат да се ползват известно времеСТЪКЛЕНА ЧАША С КАПАК - Тези чинии за мономер нейлз малки по размер, лесно се движат и използват, те са снабдени с капаци. Те са лесни за употреба и идеални за професионална употреба в маникюрных магазини и домове.СТЪКЛЕНИ СЪДОВЕ - Подходящи за маникюрных салони, маникюрш и лична употреба, а също е добър избор за съхранение на бижута.МОНОМЕРНАЯ КУПА С КАПАК - може да се използва за приготвяне на акрилния лак за нокти, почистване на дръжки за нокти, за съхранение на течност за премахване на лака и други течности.Ястие DAPPEN за мономер Изискани чаши за съхранение и могат да бъдат използвани за съхранение на бижута за нокти, като мъниста, пайети, кристали и орнаменти. В комплекта са включени 2 x ястия Dappen с капаци Характеристики -Цвят : както е показано на стъклени контейнери-Размер : около 4,00 X4,00 X3,90 см/1,57 X1,57 X1,53 инча; 4,00 X4,00 X3,50 см/1,57 X1,57 X1 ястие от мономер на акрилни нокти. -Материал : Стъклена поставка за нокти Dappen Dish -Може да се използва за смесване на течности, като лак за нокти, захар, или за дългосрочна заличаване с дръжки за нокти течна прах dappen container. -Подходящ за маникюрных салони, майстори на маникюр и лична употреба, също е добър избор за съхранение на бижута Акрилни течен мономер Dappen Dish. -Тези чинии за нокти с мономером с малки размери, лесни за преместване и употреба и са оборудвани капаци за съдове с мономером.чиния dappen за акрилни нокти - стилен и изискан дизайн, е на разположение във формата на сърце и кръгла форма с акрилни четка за нокти. -Може да се съхранява декорации за нокти, пайети, мъниста, кристали, ключодържатели и много други в плитка чиния dappen.Информация за стоки за Еднократна употреба чинии с капаци могат да се използват за смесване на течности, като лак за нокти и прах, или за измиване на дръжки за нокти.

Опции за продукта

Свързани продукти