.

.

Подходящ за бигудей Дайсън Supersonic с самокручивающимся ефект Kanda, съвместимо с модели на Дайсън HD01 HD02 HD03 HD04 HD08, предназначени за самокручивания (за дясна ръка)

Подходящ за бигудей Дайсън Supersonic с самокручивающимся ефект Kanda, съвместимо с модели на Дайсън HD01 HD02 HD03 HD04 HD08, предназначени

BGN 2.33

Наличност
На склад

?Лесна употреба : кръгла маша, която е съвместима с сверхзвуковым сешоар Дайсън, използва магнитен интерфейс, лесно и удобно инсталиране, тоест да отваряте и използвате (продукт е само аксесоар, а не машината) ? Перфектен дизайн : съвместим с приставка маша сешоар Дайсън, който използва самостоятелно плойку с ефект Kanda, има за барел маша по посока на часовниковата стрелка и погреба маша обратно на часовниковата стрелка, независим избор, по-лесно да завърши дизайн на косата. ? Широка съвместимост : Нашите съвети маша за коса са съвместими с модели на Дайсън HD01 HD02 HD03 HD04 HD08, което се добавя към вашия фену функция на вълна. ? Безопасно и удобно : въздушно полагане, не перегревает, не уврежда косата, осигурява къдрите, не завивает. ?Препоръки за полагане на : препоръчителната температура на сешоар : 1 скорост, скорост на вятъра : 2 скорости; първо завейте коса с горещ въздух, след това използвайте полагане на студен въздух.Съвместим с сверхзвуковым сешоар-плойкой Дайсън с магнитна връзка, лесен за инсталиране, можете лесно да се грижите за косата си в домашни условия за косата са имали естествени вълни, може да стане фризьор.Цвят на продукта : сребърен.Тегло на продукта : 7 унции.Размер на продукта : 6. Материал : нейлоновое фибростъкло, алуминий.Топло забележка : изделието е само аксесоар, в комплекта не е включен апарат.

Опции за продукта

Свързани продукти