.

.

Комплект Оборудване за баня 12-Инчов Закачалка за Кърпи, 1 бр. на Куката за Кърпи, 1 бр. Държач За Тоалетна Хартия От Неръждаема Стомана, Матиран Черен /Пискюл, Златни А?

Комплект Оборудване за баня 12-Инчов Закачалка за Кърпи, 1 бр. на Куката за Кърпи, 1 бр. Държач За Тоалетна Хартия От Неръждаема Стомана,

BGN 37.00

Наличност
На склад

МАТЕРИАЛ на ПРЕМИУМ - Изработена от неръждаема стомана SUS304, която предпазва от появата на ръжда в банята и осигурява по-дълъг експлоатационен живот, матово черно покритие придава несравнима красота на кухнята или банята и устойчиви към появата на петна и надраскване, като осигурява безупречен външен вид в продължение на много годиниТази функция означава, че ще харчат по-малко време и пари за поддръжка при ежедневна употреба. Комплект аксесоари за баня от 5 теми - комплектът включва : : 24-инчов закачалка за кърпи, 10,3-инчов държач за кърпи за ръце, 6,3-инчов държач за тоалетна хартия, 1 * куки за халати.МОДЕРЕН и БЕЗОПАСЕН ДИЗАЙН - Благодарение на по-отчетливи линии и здрава конструкция комплекти, аксесоари за баня, които осигуряват стилни ежедневни ефективност.Уникална кръгла форма и скрито монтиране отдел дупка придават на банята нотка на съвременния дизайн, а скосени ръбове защитават вашия корпуса от надраскване.КРАСИВ ВЪНШЕН вид - Модерен през цялата дизайн, държач за кърпи с кръгла основа и монтаж на двоен болт осигуряват по-голяма стабилност, крепежни винтове са скрити и не се вижда.ЛЕСЕН за ИНСТАЛИРАНЕ - Идва с всички необходими инструменти за монтаж удобства, висококачествени винтове от неръждаема стомана и анкерами най-високо качество, които са с добро качество, както и скрити винтове, което му придава по-чист и привлекателен външен вид.Предлага се в различни варианти, облицовки, можете да го инсталирате на всяка равна повърхност на стената на банята, гипсокартон стени или дървена врата.МАТЕРИАЛ на ПРЕМИУМ - Изработена от неръждаема стомана SUS304, която предпазва от появата на ръжда в банята и осигурява по-дълъг експлоатационен живот, матово черно покритие придава несравнима красота на кухнята или банята и устойчиви към появата на петна и надраскване, като осигурява безупречен външен вид в продължение на много години.Тази функция означава, че ще харчат по-малко време и пари за поддръжка при ежедневна употреба. Комплект аксесоари за баня от 5 теми - комплектът включва : : 24-инчов закачалка за кърпи, 10,3-инчов държач за кърпи за ръце, 6,3-инчов държач за тоалетна хартия, 1 * куки за халати.МОДЕРЕН и БЕЗОПАСЕН ДИЗАЙН - Благодарение на по-отчетливи линии и здрава конструкция комплекти, аксесоари за баня, които осигуряват стилни ежедневни ефективност.

Опции за продукта

Свързани продукти