.

.

Tofficu 1 Комплект Детски Образователни Играчки, Детска играчка-Пъзел, Математически Плочки, Кръгове, Математически Материал, Детски уроци по Математика, Инструмент з?

Tofficu 1 Комплект Детски Образователни Играчки, Детска играчка-Пъзел, Математически Плочки, Кръгове, Математически Материал, Детски

BGN 20.44

Наличност
На склад

Забавни играчки : Чипс, изработени от дървен материал от премиум-клас, защитени от влиянието на околната среда и безопасноДетски играчки : Специална дървесен талаш, чудесен избор за себе си или ръчно изработени вашето дете.Дървена кутия : Сложните детайли и качество на изработката, с достатъчна дебелина и прекрасните цветове.Математически материали Монтесори : те се управляват лесно и са идеални за малки пальчиков дете.Развитие на преброяване играчка : то е лесно да маневрира и тя е идеална за малки пальчиков деца.Забавни играчки : Чипс, изработени от дървен материал от премиум-клас, защитени от влиянието на околната среда и безопасно.Детски играчки : Специална дървесен талаш, чудесен избор за себе си или ръчно изработени вашето дете.Дървена кутия : Сложните детайли и качество на изработката, с достатъчна дебелина и прекрасните цветове.Математически материали Монтесори : те се управляват лесно и са идеални за малки пальчиков дете.Развитие на преброяване играчка : то е лесно да маневрира и тя е идеална за малки пальчиков деца.Осъществяване на списък 1 х набор от обучителни инструменти Характеристики - Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване, може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и реалното стока математически материал децата. - Материали : Дървени детски инструменти. - Размер : приблизително 2x2x0,2 см, инструмент за обучение на аритметика. - Цвят : Както е показано на фигура, инструмент за учене на децата. - Специална цветна дървесен талаш, чудесен избор за вас или вашето дете, за да проверите за ранно обучение на ръчно изработени. - Дървени чипове са предназначени за това, вашите деца да смятат играчки монтесори. - Изящни детайли и качество на изработката, с достатъчна дебелина и привлекателни цветове математическа развитие на играчка. - Тя е лесна за маневриране и идеален за малки пальчиков дете, образователна играчка за сметката.

Опции за продукта

Свързани продукти