.

.

чаши за вино, Чаши за вода, Стъклена чаша, чаши за хайбола, Чаши за напитки с лед, Стъклени съдове за сок, за бира и Коктейли, Чаши за уиски (Цвят: B (6 бр.))

чаши за вино, Чаши за вода, Стъклена чаша, чаши за хайбола, Чаши за напитки с лед, Стъклени съдове за сок, за бира и Коктейли,

BGN 110.93

Наличност
На склад

Вечния и елегантен дизайн ще впечатли години напред 1、 Тези съвременни стъклени чаши за хайбола са с красив дизайн. са идеални за официални развлечения, както и да са стъклени прибори за непринужденных вечери партита, сватби и други забавления. 2、 Този комплект чаши за пиене е елегантен, изискан вид, а също така и уникалната форма на стъкло. 3、 Този комплект чаши за вино-неваляшек стилен, здрав и издръжлив за ежедневна употреба или за всяко специално събитие с всякакъв вид питиета. 4、 Тези чаши - охладители достатъчно гъвкави , за да украсят всяка поднасянето на масата.Този комплект чаши за вино са подходящи за вода, сок, вино, мартини и много други.Вечния и елегантен дизайн ще впечатли години напред. 1、 Тези съвременни стъклени чаши за хайбола са с красив дизайн. са идеални за официални развлечения, както и да са стъклени прибори за непринужденных вечери партита, сватби и други забавления. 2、 Този комплект чаши за пиене е елегантен, изискан вид, а също така и уникалната форма на стъкло. 3、 Този комплект чаши за вино-неваляшек стилен, здрав и издръжлив за ежедневна употреба или за всяко специално събитие с всякакъв вид питиета. 4、 Тези чаши - охладители достатъчно гъвкави , за да украсят всяка поднасянето на масата.Този комплект чаши за вино са подходящи за вода, сок, вино, мартини и много други.Изящно изработени, тези елегантни чаши за вино ще придадат шик на всеки на масата.Цвят : B (6шт) Тегло на продукта : 600 грама Размер на продукта : диаметър : 2,36 инча, височина : 6,49 инча Материал, изделия : стъкло Име на продукта : стъклена чаша Висока гъвкавост на : добавете тези трайни чаши за вино в своята постоянна колекция, за домашна бар, на специални събития, за ресторанти, хотели или други местни жители и се уверете, че вашите гости или клиенти се радват на пълноценен дегустация на вина!.

Опции за продукта

Свързани продукти