.

.

Комплекти орнаменти FAFAN Ден На независимостта на САЩ, Декоративна Кукла, Седнала Безлични Кукла, Плюшен Кукла, Десктоп Украса, Скулптура в двора (B, Един размер)

Комплекти орнаменти FAFAN Ден На независимостта на САЩ, Декоративна Кукла, Седнала Безлични Кукла, Плюшен Кукла, Десктоп Украса, Скулптура

BGN 30.54

Наличност
На склад

? С празника на 4 юли - Тези чаровни и сладки плюшени патриотични джуджетата ще стане чудесно допълнение към бижутата, приуроченным до 4 юлиЧестит Джуджетата 4 юли - Това е дизайн с Деня на независимостта на САЩ, страхотни декорации за дома си на 4 юли, Създайте Празник В празничен ден. ⭐ Широко използван повод - Декоративни кукли ornaments може да се използва не само за Деня на независимостта, великден, Денят на президентските избори, Ден на бащата, Коледа и т., Но и по време на партита, фестивали, сватби и други събития. ?Празнични джуджетата ръчна изработка - всеки ден на независимостта на Джуджетата са ръчно изработени, така че всеки от тях ще има някои различия в размера и теглото.Тези Джуджета ще стане Чудесна Декорация Патриотична партита Space 4 юли. ? Очарователен подарък плюшено под формата на джуджета - Хармонични цветове го правят лесен, красив, траен и подходящ за продължителна употреба.Задължителен Декор за Деня на Независимостта.И това също е идеалният подарък за приятелите си, Тя ги хареса!Тази форма на популярен сред повечето членове на семейството. ? Перфектния размер - Плюшени джуджета, Направени от меко плюшено носа и влакнести бяла Брада.Това е екологично чист материал.Този малък, но много Нежно, Без мирис.Той е идеално Допълват Вашия Сложете тавата, бюро, шкафче, диван, шкафове, рафтове или на Специално място в дома си.Те ще се открояват от обзавеждането на Вашия Дом. ? С празника на 4 юли - Тези чаровни и сладки плюшени патриотични джуджетата ще стане чудесно допълнение към бижутата, приуроченным до 4 юли.Честит Джуджетата 4 юли - Това е дизайн с Деня на независимостта на САЩ, страхотни декорации за дома си на 4 юли, Създайте Празник В празничен ден. ⭐ Широко използван повод - Декоративни кукли ornaments може да се използва не само за Деня на независимостта, великден, Денят на президентските избори, Ден на бащата, Коледа и т., Но и по време на партита, фестивали, сватби и други събития. ?Празнични джуджетата ръчна изработка - всеки ден на независимостта на Джуджетата са ръчно изработени, така че всеки от тях ще има някои различия в размера и теглото.Тези Джуджета ще стане Чудесна Декорация Патриотична партита Space 4 юли.

Опции за продукта

Свързани продукти