.

.

HTLLT Козметично Огледало За Грим, Стенно Огледало За Грим, Увеличение, Завъртане, Двустранно Огледало, Растягивающаяся Поставка, Без Перфорация, Тоалетен Огледало з?

HTLLT Козметично Огледало За Грим, Стенно Огледало За Грим, Увеличение, Завъртане, Двустранно Огледало, Растягивающаяся Поставка,

BGN 1.67

Наличност
На склад

● Стандартен 3-кратно увеличение ви позволява да видите всеки детайл на кожата, което е идеално за грим или добре се вижда при косенето ● Дизайн въртящи се огледала на 360 ° : две лък тел може да се завърта на 180 градуса, а рамката - на 360°.Откидывайте обратно към стената, когато не се използват. ● Удължител : Това е огледало е проектирана с удлинителем, който може плавно да номинират, което го прави идеален за използване на тоалетни маси или на всяко друго място в тясното пространство.Когато Сте готови, Можете да сгънете Ръцете си и отново Ги притискат до Стената. ● Не ръждясва и е здрава : огледало, изработени от оптично стъкло. конструкция с матово никелова повърхност осигурява предпазване от образуване на ръжда, плавно движение и по-дълъг живот. ● Опции на продукта : Размери на огледалото е 200x440x95 мм (8 инча), 150x440x95 мм (6 инча), включително крепежни винтове, перфорирани или приклеенные, надеждно закрепени и няма да паднат. ● Стандартен 3-кратно увеличение ви позволява да видите всеки детайл на кожата, което е идеално за грим или добре се вижда при косенето. ● Дизайн въртящи се огледала на 360 ° : две лък тел може да се завърта на 180 градуса, а рамката - на 360°.Откидывайте обратно към стената, когато не се използват. ● Удължител : Това е огледало е проектирана с удлинителем, който може плавно да номинират, което го прави идеален за използване на тоалетни маси или на всяко друго място в тясното пространство.Когато Сте готови, Можете да сгънете Ръцете си и отново Ги притискат до Стената. ● Не ръждясва и е здрава : огледало, изработени от оптично стъкло. конструкция с матово никелова повърхност осигурява предпазване от образуване на ръжда, плавно движение и по-дълъг живот. ● Опции на продукта : Размери на огледалото е 200x440x95 мм (8 инча), 150x440x95 мм (6 инча), включително крепежни винтове, перфорирани или приклеенные, надеждно закрепени и няма да паднат.Надяваме се, че ще Имате приятно пазаруване.

Опции за продукта

Свързани продукти