.

.

Възпоменателна Монета на Кралица Елизабет II, Метални Британски Възпоменателни Монети с Ярък Портрет на Кралица 2022, Монета на нейно Величество, Сувенир, Подарък за ?

Възпоменателна Монета на Кралица Елизабет II, Метални Британски Възпоменателни Монети с Ярък Портрет на Кралица 2022, Монета на

BGN 3.33

Наличност
На склад

[Уникален външен вид] Възпоменателна монета на кралица Елизабет II, изработена в ярки цветове, с ясни надписи и ярък портрет на кралицата, което я прави много красиви и много на външен вид, е подходящ за използване като колекционерски монети [Материал е с добро качество] Монета British Queen е направена от висококачествен метален материал, много трайно и устойчиво на ръжда, е подходящ за дълготрайна събиране и запазване в чест на кралицата. [Широко приложение] Сувенирни монети на кралица Елизабет II разполага с широка гама от приложения, идеална за колекции или на демонстрация в офиса, хола, книжарница шкаф, рафт или в коридора, което го прави чудесен сувенир великолепие в памет на възпоменателна служба на кралицата. [Идеален подарък] са подбрани монета на кралицата на Великобритания - идеален подарък за семейството, приятелите, съседите си, или членовете на църквата, който демонстрира загрижеността си за тях, за да ви помогне да изразя своето най-високо уважение и подкрепа на кралицата. [ Практическа възпоменателна монета queen ] Възпоменателна монета на кралица Елизабет II - това са подбрани възпоменателна монета, посветена на увековечават паметта на кралицата, която цял живот служи на народа на обединеното кралство и Британската общност, като изрази своето съжаление и скръб по повод кончината на кралицата. [Уникален външен вид] Възпоменателна монета на кралица Елизабет II, изработена в ярки цветове, с ясни надписи и ярък портрет на кралицата, което я прави много красиви и много на външен вид, е подходящ за използване като колекционерски монети. [Материал е с добро качество] Монета British Queen е направена от висококачествен метален материал, много трайно и устойчиво на ръжда, е подходящ за дълготрайна събиране и запазване в чест на кралицата. [Широко приложение] Сувенирни монети на кралица Елизабет II разполага с широка гама от приложения, идеална за колекции или на демонстрация в офиса, хола, книжарница шкаф, рафт или в коридора, което го прави чудесен сувенир великолепие в памет на възпоменателна служба на кралицата. [Идеален подарък] са подбрани монета на кралицата на Великобритания - идеален подарък за семейството, приятелите, съседите си, или членовете на църквата, който демонстрира загрижеността си за тях, за да ви помогне да изразя своето най-високо уважение и подкрепа на кралицата.

Опции за продукта

Свързани продукти