.

.

4 бр. Зимни Ръкавици и Щипки за шапки, Дълги Скоби за варежек и скоба за шапки, Скоби за Ръкавици за деца, Ръкавици на съвсем малък, Ръкавици за деца, Шапки-Бини, които ?

4 бр. Зимни Ръкавици и Щипки за шапки, Дълги Скоби за варежек и скоба за шапки, Скоби за Ръкавици за деца, Ръкавици на съвсем малък, Ръкавици

BGN 5.69

Наличност
На склад

Лесно се побира : тези скоби за варежек и шапки ще станат най-добрият зимен аксесоар за шапки и ръкавици вашите децаПовече не губете ръкавици, ръкавици и шапки и не копайтесь в грудах неподходящи ръкавици и шапки!.Няколко размера : Кратки клипове са предназначени за варежек или ръкавици, средна - за шапки или бини.Дългия стяга се регулира, можете да дръпнете връзките си през ръкавите на палтото или пуловери.Лесен за използване!.Материал премиум-клас : Ръкавици с един пръст и скоба за шапки изработени от трайни еластични ленти от полиестер, с участието на скоби от неръждаема стомана. Скоби имат силно действие и сигурно закрепена към дрехи, така че не може да бъде случайно откопчавам.Можете да ги използвате в продължение на години, без да се притеснявате.Добре обмислен дизайн : Децата обичат да играят със своите приятели, дори и студена зима.С тези зимни фиби за варежек и шапки не е нужно да се притеснявате за това, че вашите деца ще загубят ръкавици в училище и извън него.Те са красив и практичен подарък за вашето дете.Широко приложение : Тези скоби за ръкавици са подходящи за употреба по много въпроси, като ръкавици, шапки, обков за чаршаф, обков за дивана-легла и т. Те наистина улеснява живота си.Параметри : Цвят : както е показано на снимката Материал : полиестер, неръждаема стомана размери на продукта : както е показано на подробния изображението на Помещение включва : 4 х ръкавици с един пръст и скоба за шапки Забележка : поради ръчно измерване на размера и теглото може да има някаква грешка.Поради разлика между монитора може да се наблюдава малка разлика в цвета.

Опции за продукта

Свързани продукти