.

.

CRASPIRE 210 бр. Мъниста за сургучной печат, Набор от Разноцветни Восьмиугольных мъниста за сургучной печат, Зелен цвят, Опаковани в буркан, 9 мм Восъчен печат с 2 бр. бели ?

CRASPIRE 210 бр. Мъниста за сургучной печат, Набор от Разноцветни Восьмиугольных мъниста за сургучной печат, Зелен цвят, Опаковани

BGN 2.67

Наличност
На склад

✪Което е включено В комплекта : 210 бр цветни топки сургуча осмоъгълна форма, зелен цвят, в прозрачна опаковка + 2 бр. чаени свещи и лъжица за топене на восък.Това е пълен набор от восъчни печати, който отговаря на вашите нужди. ✪ВОСЪЧНИ ПЕРЛИ СМЕСЕНИ цветове - ЗЕЛЕН ТОН : С помощта на тези восъчни мъниста за печат смесени цветове, можете да създадете градиентный цвят, благодарение на което ефектът восъчен печат ще изглежда по-многопластов.А зелен цвят носи на хората свежест, енергия, вълнение и трепет. ✪ ЛЕСНА употреба : В комплект с восъчен печат има всичко, освен най-восъчен печат. сложете по 2 или 3 малки мъниста, това ще бъде достатъчно, за запечатване на пликове, сватбени покани и т. Тези топки сургуча лесно се топят и бързо да изсъхне, за да ви спести усилия. ✪Сургучные мъниста във формата На осмоъгълник - Тези сургучные мъниста не само красив цвят, и осмоъгълна форма, но и с правилния размер, можете да използвате 2 или 3 топки за запечатване и декорации пликове, сватбени покани, поздравителни картички и т. ✪ШИРОК ДИАПАЗОН на ИЗПОЛЗВАНЕ : Този набор от восъчни печати могат да бъдат широко използвани в много дейности, като например сватбени покани, карти, ръкописи, пликове, колети, пощенски картички, занаяти, подаръци, запечатване на вино, опаковане на чай или козметика, покани за партита и други занаяти. ✪Което е включено В комплекта : 210 бр. цветни топки сургуча осмоъгълна форма, зелен цвят, в прозрачна опаковка + 2 бр. чаени свещи и лъжица за топене на восък.Това е пълен набор от восъчни печати, който отговаря на вашите нужди. ✪ВОСЪЧНИ ПЕРЛИ СМЕСЕНИ цветове - ЗЕЛЕН ТОН : С помощта на тези восъчни мъниста за печат смесени цветове, можете да създадете градиентный цвят, благодарение на което ефектът восъчен печат ще изглежда по-многопластов.А зелен цвят носи на хората свежест, енергия, вълнение и трепет. ✪ ЛЕСНА употреба : В комплект с восъчен печат има всичко, освен най-восъчен печат. сложете по 2 или 3 малки мъниста, това ще бъде достатъчно, за запечатване на пликове, сватбени покани и т.

Опции за продукта

Свързани продукти