.

.

Електрическа четка за зъби с водно Флоссером - Комбинирана четка за зъби 3 в 1 и Водна Флоссер, Комплект за почистване на зъбите с вода, 7 Режима, Преносима Електричес?

Електрическа четка за зъби с водно Флоссером - Комбинирана четка за зъби 3 в 1 и Водна Флоссер, Комплект за почистване на зъбите с вода,

BGN 45.33

Наличност
На склад

【Комбинирана електрическа четка за зъби и водна нишка】 Нашият безжичен иригатор за устната кухина 3 в 1 и електрическа звукова четка за зъби имат уникален дизайнГлава на четка има две выпускными дупки за вода, които могат да разбрызгивать вода по време на почистване, двукратно почистване на всеки ъгъл на зъбите и венците.Ефективно поддържане на оралното здраве!. 【Интелигентен дизайн】 Нашата преносима електрическа четка за зъби с 2-минутен таймер и функция за 30 секунди интервал.Таймерът ви помага да не си миете зъбите твърде дълго, докато функция интервал ви напомня за необходимостта да преминете към друга област на устата на всеки 30 секунди и може да ви помогне старателно почистване на устата. 【4 режима на почистване】 Нашата безжична водна нишка има 4 режима на почистване с различна сила, за да отговарят на различни нужди при почистване на зъбите.Чисти - това е нормален режим.Soft е подходяща за начинаещи потребители и хора с чувствителни зъби. дълбоко и внимателно почиства зъбите, така и на венците.Полироль има ефект на избелване на зъбите. 【Висока ефективност за подобряване на здравето на венците】 Електрически конец за зъби за вода използва най-новите уникална pulse старейшина технология струйници с диаметър от 0,5 до 0,77 мм и три режима на налягането на водата (силна, слаба и импулс) при 140 паунда на квадратен инч.Това може да ви помогне да поддържате добра хигиена на устната кухина и предотвратява проблеми със зъбите, като кариес, заболяване на венците и лош дъх.Можете да уют с четка за зъби в домашни условия. 【Водоустойчиви и издръжливи на батерията 】 Електрическа четка за зъби с IPX7 е водоустойчив дизайн отвътре и отвън, като осигурява двойна защита, за да се предотврати изтичане на вода, и можете да го използвате под душа.Този акумулаторна иригатор за устната кухина е оборудван с мощна литиево-йонна батерия с капацитет 850 mah, която след пълно зареждане е достатъчно за 30 дни, което го прави идеален избор както за пътуване, така и за домашна употреба. 【Комбинирана електрическа четка за зъби и водна нишка】 Нашият безжичен иригатор за устната кухина 3 в 1 и електрическа звукова четка за зъби имат уникален дизайн.Глава на четка има две выпускными дупки за вода, които могат да разбрызгивать вода по време на почистване, двукратно почистване на всеки ъгъл на зъбите и венците.Ефективно поддържане на оралното здраве!. 【Интелигентен дизайн】 Нашата преносима електрическа четка за зъби с 2-минутен таймер и функция за 30 секунди интервал.Таймерът ви помага да не си миете зъбите твърде дълго, докато функция интервал ви напомня за необходимостта да преминете към друга област на устата на всеки 30 секунди и може да ви помогне старателно почистване на устата. 【4 режима на почистване】 Нашата безжична водна нишка има 4 режима на почистване с различна сила, за да отговарят на различни нужди при почистване на зъбите.

Опции за продукта

Свързани продукти