.

.

Пренасяне за котки JJKIO Переноска за кучета Переноска за домашни любимци на малки Средни котки, Кучета и малки кученца с тегло до 15 кг, одобрен авиокомпания TSA Перено?

Пренасяне за котки JJKIO Переноска за кучета Переноска за домашни любимци на малки Средни котки, Кучета и малки кученца с тегло до 15 кг,

BGN 10.66

Наличност
На склад

ОДОБРЕН от АВИОКОМПАНИЯТА ПРЕВОЗВАЧ - Благодарение на проект, одобрен от авиокомпания, можете да вземете вашия домашен любимец със себе си навсякъдеВписва в размер на седалките на повечето авиокомпании.Всяка авиокомпания има определен набор от правила и предписания, моля, уточнят от авиокомпанията преди полета с вашия домашен любимец. конструкция за СИГУРНОСТ - Тази переноска за домашни любимци с две соединяющимися петлевыми дръжки за балансирано носене и като двоен предпазен колан или багажно колан за надежден транспорт.Регулируема презрамка улеснява переноску без помощта на ръцете и я прави най-сигурна и удобна чанта за пренасяне на домашни любимци в пътуване.ВОДОУСТОЙЧИВ и ДЪЛГОЛЕТИЕ - Тази переноска за котки изработени от здрав, лек и водоустойчив полиестер.Четири-пияница окото не само ще осигури безопасно и комфортно пътуване, за вашия домашен любимец, но и ще ви позволи лесно да проверявате състоянието на вашия домашен любимец. преносима и моющаяся - тази переноску за кучета е лесно за носене и съхранение, той е оборудван с мек пагон и дръжка.Уютна флисовую легло за домашни любимци може напълно да се оттегли и да се изпират в колата. Забележка : Переноска за котки mediun travle идеален за малки и средни домашни любимци с тегло до 15 кг и размери от 15 "x 9" x 9 инча. Моля не избирайте переноску само от теглото си.При избора на размер носене помисли дължина и растежа на вашите домашни любимци.ОДОБРЕН от АВИОКОМПАНИЯТА ПРЕВОЗВАЧ - Благодарение на проект, одобрен от авиокомпания, можете да вземете вашия домашен любимец със себе си навсякъде.Вписва в размер на седалките на повечето авиокомпании.Всяка авиокомпания има определен набор от правила и предписания, моля, уточнят от авиокомпанията преди полета с вашия домашен любимец. конструкция за СИГУРНОСТ - Тази переноска за домашни любимци с две соединяющимися петлевыми дръжки за балансирано носене и като двоен предпазен колан или багажно колан за надежден транспорт.

Опции за продукта

Свързани продукти