.

.

Мъжки Дамски Шапка с сенника, Аксесоари за шапки, Защита от ултравиолетови лъчи, Спортни Игрища, Тенис, Колоездене, Пешеходен туризъм, Лесно се закопчава и е излетял

Мъжки Дамски Шапка с сенника, Аксесоари за шапки, Защита от ултравиолетови лъчи, Спортни Игрища, Тенис, Колоездене, Пешеходен туризъм,

BGN 51.66

Наличност
На склад

Bird Wing - че е подарък в луксозна подаръчна опаковка, на добри идеи за подаръци за Коледа и Деня на благодарността, за всички възрасти, които обичат да се разхождат на откритоШапка с птичьими крила в модерен стил, с унисекс дизайн за повечето облекло на всеки цвят.Опаковъчна хартия с защита от uv - добри коледа пълнители за отглеждане, подаръци за мъже, жени, бащи, майки, него, съпруг, съпруга, брат, сестра, момчета, юноши, момчета и момичета.Забавни джаджи за мъже и жени, ръководство за уникална празнична оценят дарове на Св. Валентин, рожден Ден, Ден на бащата, Ден на майката, чорапи с коледни подаръци stuffers. Закопчалката на копчета.
【UPF 50+ и 99% защита от uv】 Bird Wing - стилен аксесоар, който предоставя на лицето и шията пълна защита от слънцето, като блокира ултравиолетовите лъчи, които причиняват увреждане на кожата.Много удобен за носене на шапка.Той сигурно е блокиране на слънчева светлина, в областта на лицето , както и степента на защита от слънцето е над 99% .
【Подвижна с шапки】 Bird Wing - това е нова концепция козирка, която компенсира причиненото неудобство на всички съществуващи слънчеви шапки.Той лесно се отстранява и се закрепва към вашите шляпам.Оборудвайте на шапка е просто леко приоткройте израстък на козирка, и от uv защитни криле полуавтоматически отвори, което позволява производство на корекция, ако е необходимо.
【Отлично качество и размери】 Птичето крило изработено от полиацетального полиоксиметиленового материал (POM), притежава отлична устойчивост на топлина, издръжлив и устойчив на надраскване. V-образен дължина – 4,25 инча.6 инча в сгънат вид, 7,8 инча в развернутом.Това е прохладно и свежо птиче крылышко е отличен слънцезащитно средство за активен отдих.
【Спортен стил на живот】 Птичето крило - перфектният аксесоар за всяка шапки.За разлика от други аксесоари, той е незначителен в сгънат вид и просто докосване осигурява защита от слънце на открито.Той има степен на защита 50+, така че е идеален за къмпинг, туризъм, голф, бягане, риболов, градинарство и всички други дейности на открито.
【Идеален козирка за спорт на открито】 Bird Wing - стилен аксесоар, който предоставя на лицето и шията пълна защита от слънцето, като блокира ултравиолетовите лъчи, които причиняват увреждане на кожата.Много удобен за носене на шапка, така че той е подходящ не само за плажа, къмпинг, туризъм, исторически забележителности, голф, бягане, риболов, земеделие, градинарство или други видове спорт и отдих, но и за ежедневието.
【Услуга за 100% удовлетвореност】 TDN доставя само тези продукти, които удобно се насладите на нашето семейство.Ние сме уверени, че вие ще намерите в него надежден и лек попечител в живота си.Въпреки това, ако по някаква причина не сте доволни, моля, свържете се с нас, или ние ще възстановим парите си в пълен размер.Никакви проблеми не е определена.Закопчалката на копчета.
【UPF 50+ и 99% защита от uv】 Bird Wing - стилен аксесоар, който предоставя на лицето и шията пълна защита от слънцето, като блокира ултравиолетовите лъчи, които причиняват увреждане на кожата.Много удобен за носене на шапка.Той сигурно е блокиране на слънчева светлина, в областта на лицето , както и степента на защита от слънцето е над 99% .
【Подвижна с шапки】 Bird Wing - това е нова концепция козирка, която компенсира причиненото неудобство на всички съществуващи слънчеви шапки.

Опции за продукта

Свързани продукти