.

.

Camnoon Компактна Корона за запис на Видео с Въртяща се Глава за Статив Панорамна Топка Корона Закрепване За Статив От Алуминиева Сплав Винт 1/4 инча Товароподемност 10 ?

Camnoon Компактна Корона за запис на Видео с Въртяща се Глава за Статив Панорамна Топка Корона Закрепване За Статив От Алуминиева

BGN 29.49

Наличност
На склад

【Компактен течна штативная корона】 Височина штативной главата е 80 мм, диаметър на основата - 39 мм, той е компактен и лесно, може да се използва с малък статив или друга група за снимки за да се осигури по-гъвкаво и по-гладко видео запис 【Издръжлив материал от алуминиева сплав】 е Изработен от материал от алуминиева сплав е здрав и издръжлив; използва обработка на машини с ЦПУ и с анодиране на повърхността, изящна изработка и плавна работа. 【Регулиране на завъртане и наклон】Основа във формата на диск позволява плавно се завърта на 360 ° за снимане; регулиране на ъгъла на наклона + 90 ° /-90 ° дава възможност за промяна на ъгъла на снимане.С дръжка за по-прецизно и удобно използване. 【Быстроразъемная плоча】 Включва быстроразъемную чинията с винт 1/4 инча и занасяне гумена подложка, съвместима с огледално-рефлексни, беззеркальными камери, спортни камери и т. 【Широка съвместимост】 С дупка за долния винт е 3/8 инча шаровую глава може да се инсталира на повечето епендорф, моноподов и други скоби за снимане с помощта на винт 3/8 инча.Технически спецификации : Цвят : черен Материал : Алуминиева сплав Товароносимост : 10 кг / 22 паунда Дължина на дръжката : 20,5 см / 8,1 инча съдържание на Пакета : 1 * Глава за статив.

Опции за продукта

Свързани продукти