.

.

Nadula Бесклеевой Въздушен Перука От човешка Коса, Къдрава Перуки Отпред на Дантели, предварително Выщипанные, 6x4,5, предварително Изсечен Прозрачен Перука със затвар?

Nadula Бесклеевой Въздушен Перука От човешка Коса, Къдрава Перуки Отпред на Дантели, предварително Выщипанные, 6x4,5, предварително

BGN 0.67

Наличност
На склад

1 Предварително изсечен, завързана предни къдрава перука : Внимателно подбрани висококачествени бразилски човешка коса, здрава, мека и лъскава, най-мека коса перуки. Носете и носете завързана перука : Предварително се почиства перука, завързана с предварително выщипанной линията на растеж на косата, с детски коса, изисква по-малко умения и не се нуждае от допълнителна работа над него, е подходящ за начинаещи. Дишаща перука капачка : Бесклеевой въздушен перука много леки и дишащи, подходящ за горещите летни дни, няма нужда да се притеснявате за потении и разваляне на грим. Бесклеевой перука : Бесклеевой перука с една завързана закопчалка, без лепило и гел.Може да се носят в продължение на 3 секунди. Повторете полагане по своему : температурна устойчивост на тези човешки косъм е много добра, и те могат да се подредят по всеки удобен начин. b> Често задавани въпроси : Q1. Ще бъдат ли те да падат??О : За нови косата първоначалната загуба на няколко направления на косата същото е нормално явление, както и за собствената ни коса.Косата има двойна машинен патици, за да се избегне загуба.Загубата на коса може да се дължи на много причини.Топлинното въздействие на сешоар, маша и утюжков, както и оцветяване ще доведат до тяхната чупливост. Колко време продължи?О : Това зависи от вашите грижи (обикновено 6-12 месеца).Отнасяйте се към него като към собствената си коса, с помощта на съвети за грижа за косата, както и редовното измиване с климатик обикновено може да направите косата си по-дълго. Мога ли да ги рисува?О : Да, косата по-лесно да потъмнее, да се облекчи, ние ви препоръчваме да се боядисват по-тъмни.А за боядисване наложени строги изисквания за времето и красителю Q4. Как да се избегне entanglements или косопад?О : Моля, измийте косата с висококачествен шампоан.Моля, ежедневно четка за обемни къдрава коса с помощта на гребен с широки зъбци, моля винаги се консултирайте с вашия стилист, преди да опитате някакви техники за подреждане, в които не сте сигурни.

Опции за продукта

Свързани продукти