.

.

Healeved 2 бр. Двустранни Хавлиени Ръкавици, Детски Хавлии за Баня, аксесоари за Баня Скрубберные Ръкавици за почистване, Рукавица за душата, Ексфолиращи Ръкавици За Тя?

Healeved 2 бр. Двустранни Хавлиени Ръкавици, Детски Хавлии за Баня, аксесоари за Баня Скрубберные Ръкавици за почистване, Рукавица

BGN 0.33

Наличност
На склад

ЕКСФОЛИРАЩИ РЪКАВИЦИ за ГРИЖА ЗА КОЖАТА - тези хавлиени ръкавици пречиства тялото си, при това енергично скребите муВАРЕЖКА-ЕКСФОЛИАНТ за баня - тя може да създаде гъста пяна с вода и сапун и да ви представи най-доброто усещане от плуването.РЪКАВИЦИ ЗА тялото отшелушиваются - Ръкавица за баня, изработени от висококачествен материал, са много практични и издръжливи.СКРУБЕР ЗА ТЯЛОТО - това е и на сухо, и ефективно, и засяга използването на ръкавици.ПОЧИСТВАНЕ РЪКАВИЦА ЗА БАНЯ - Премахнете праха от повърхността на кожата, сотрите на излишните мазнини в порите и направете тялото гладка.Списък на опаковки 2 x ръкавици за баня Особености -Материал : Ръкавици за миене на тялото от вискозен конец -Цвят : Зелен рукавица за душ -Размер : 20,00 X15,00 X1,00 см / 7,86 X5,89 X0 Ръкавици за образуването на пяна вана. -Креативен дизайн ще ви представим няколко прекрасни впечатления и да споделят добро настроение Ръкавица за сапун на пяна. -Хавлиени ръкавици, изработени от висококачествен материал, много практичен и траен мъжки ръкавици-търкане. -Хавлиени ръкавици може да се използва за измиване на тялото, премахване на мазнини и мъртвите клетки на кожата, ексфолиране на кожата и да придава гладкост, еластичност и сияние. -Той е лек и компактен размер, не заема много място и е удобна за носене на бебешки аксесоари за къпане. -Тези ръкавици за вани за тяло с еластична консистенция, подходящи за отшелушивающей ръкавици за душата по цялото тяло.Описание на продукта Ръкавици за душата Практични и удобни, те са лесно да се вземе за измиване на гърба.Ексфолиращи ръкавици за душ - чудесен избор за подарък за семейството.губчатые хавлиени кърпички за възрастни, Произведени от висококачествен и траен материал, тези ръкавици за почистване на бани ултра-леки и можете да ги измие.меки хавлии за баня, Те са устойчиви за кожата, ефективно отстранява омертвевшую кожата.

Опции за продукта

Свързани продукти