.

.

NAIMOER Коледна Диамантена Живопис Джуджетата Комплекти за Възрастни, Пълна с Бормашина, Диамантена Кръгла Художествена Живопис Джуджетата Снежен Скъпоценен Камък, ?

NAIMOER Коледна Диамантена Живопис Джуджетата Комплекти за Възрастни, Пълна с Бормашина, Диамантена Кръгла Художествена Живопис

BGN 2.33

Наличност
На склад

Чудесен подаръкИдеалното ново хоби.Най-добрата украса за дома.Проект за премахване на стреса след работа.Създайте спомени и се насладете на преживяването. ❤️【КОЛЕДНА диамантена живопис】 Използвайте уникален кръгъл диамант от планински кристал и разработен модел на "джуджетата", за да се създаде една разумна комбинация за създаване на брилянтни и ярки занаяти, ръчна изработка. ❤️【ДЪЛГОСРОЧНО БЕЗОПАСНОСТТА на】 Водоустойчив платно и не выцветающие тренировки позволяват да се съхранява готов проект за повече от 20 години. ❤️【FASHION DIAMOND ART 】 Диамантена живопис на деня на благодарността - това е новото модно занаят, по-реалистична, отколкото други ефекти, декоративна живопис, лесен за научаване.Вие ще получите удоволствие от готвенето, и това ще бъде голям интимно преживяване за цялото семейство. ❤️【ДОБАВЕТЕ радост В живота】 ръчно рисувани скъпоценни камъни може да се подобри практически умения, намаляване на стреса и облекчаване на емоции, да изпитат чувство на удовлетворение, повишаване на увереността в себе си и да развива търпение, подходящ за възрастни, възрастните хора и децата. ❤️ 【ПОВЕЧЕ диаманти】 Ние предлагаме повече от 30% от сондиране за всеки цвят, всички картини с диаманти са проверени и се претеглят, когато те напуснат завода, за да сте сигурни, че никога няма да има недостиг на бусинках.Ако диамант случайно губи, ние переоформим диаманти веднъж безплатно. ❤️【КОЛЕДНА диамантена живопис】 Използвайте уникален кръгъл диамант от планински кристал и разработен модел на "джуджетата", за да се създаде една разумна комбинация за създаване на брилянтни и ярки занаяти, ръчна изработка. ❤️【ДЪЛГОСРОЧНО БЕЗОПАСНОСТТА на】 Водоустойчив платно и не выцветающие тренировки позволяват да се съхранява готов проект за повече от 20 години. ❤️【FASHION DIAMOND ART 】 Диамантена живопис на деня на благодарността - това е новото модно занаят, по-реалистична, отколкото други ефекти, декоративна живопис, лесен за научаване.

Опции за продукта

Свързани продукти