.

.

Контейнер за СТУДЕНА и фризера Dr.HOWS, Ю, Штабелируемые Преносими Контейнери за съхранение във фризера, за готвене, Обяд за дете, са безопасни за микровълнова фурна, н?

Контейнер за СТУДЕНА и фризера Dr.HOWS, Ю, Штабелируемые Преносими Контейнери за съхранение във фризера, за готвене, Обяд за дете, са безопасни

BGN 4.70

Наличност
На склад

[Удобно използването] може да се използва като във фризера, така и в хладилникаДобавете эластомеры висока степен на чистота (специални меки материали) Дори ако ще получи го от фризера, можете да внимателно обърнете, за сключване на съдържанието. [Безопасно, не съдържа BPA] може да се използва безопасно, защото контейнер Yu не съдържа BPA. [В никакъв случай, по всяко време OK] Микровълнова фурна ОК, фризер и хладилник ОК, Миялна машина ОК . [Уникален] Уникален цвят, пастелни тонове и прозрачен контейнер Dr. уникален цвят, пастелни тонове и прозрачен контейнерDr.Микровълнова печка В ред, фризер и хладилник В ред, миялна машина наред.Направете свой собствен хладилник с малко свежо и удобно с помощта на Dr.Удобен за съхранение на хранителни контейнер Dr.

Опции за продукта

Свързани продукти