.

.

Калъф-поставка Mavis's Дневник за iPhone 14 Pro Max, магнитно Кола планина, защита от падане на Военен клас, Двуслойни устойчив на удари Здрав Защитен калъф с вградена стойка (?

Калъф-поставка Mavis's Дневник за iPhone 14 Pro Max, магнитно Кола планина, защита от падане на Военен клас, Двуслойни устойчив

BGN 1.00

Наличност
На склад

[Високо качество], Изработени от твърда КОМПЮТЪР и мека TPUЗащита от надраскване, удари, устойчивост на падане, удар.Предотвратите попадането на прах и пръстови отпечатъци.Стилен дизайн на цвят ще даде своя телефона доста уникален външен вид и елегантен профил. [Уникален дизайн] Със сгъваема поставка за крака позволява да инсталирате на телефона в хоризонтално положение, за по-лесно гледане.От друга страна, магнитен калъф и може да работи с магнитен автомобилен стена. [Точния дизайн на пристанището] Всички бутони и интерфейс са с удобен дизайн, който позволява да се избегне честата разглобяване.Дизайн на военно-клас.Също така, осигурява надеждна защита. подходящи за бягане, катерене, къмпинг или други видове спортове на открито. [Минималистичен дизайн] Този лек калъф осигурява защита там, където е необходимо повече място, почти не увеличава размера на вашия телефон.Поставка за крака.Поставка за крака.Хибриден Двуслойни Защитен калъф-поставка за i Phone 14 Pro Max. ➤Функции Работа с магнитен автомобилен монтиране Вградена магнитна плоча за директен адсорбция може да се монтира на протоколи кола на притежателя (на магнитното за закрепване в комплекта не е включена), което е удобно за навигация по маршрута или отговор на разговори по време на шофиране.Цялостна защита Издигнати на первази около екрана и камера предпазват вашия телефон от случайно падане, напукване и драскотини.Устойчива на плъзгане текстура е Изработен от висококачествен силиконов материал, който предотвратява выскальзывание телефона от ръцете или от масата, осигуряване на добро сцепление при неговото задържане.Аксесоари за мобилни телефони Mavis's Дневник, посветен на философия на дизайна, популяризирующей елегантност, превъзходно качество на изработка и прост, но в класически стил.Винаги ще се намери своя собствен път в Дневник на Мейвис.

Опции за продукта

Свързани продукти