.

.

TOGEVAL 1 бр. Коледен Къща В Селски Стил, Тенис на Декор, Декорации за Дома Село Коледа Сцена, Зимни Селски Къщи, Коледен Орнамент за Работния Плот, Декоративна Домашен З?

TOGEVAL 1 бр. Коледен Къща В Селски Стил, Тенис на Декор, Декорации за Дома Село Коледа Сцена, Зимни Селски Къщи, Коледен Орнамент за

BGN 0.33

Наличност
На склад

Начало декор в селски стил : Иновативен дизайн, ярки цветове, всичко изглежда красиво и уникалниМоже да стане добър подпори за снимане, за да може да направи няколко запомнящи се снимки.Плот : Висококачествена материали ще ви представим добри визуални и осязательные усещания.Фигурка на коледните къщички : тя може да даде своя дом по-празнична атмосфера, да оставите вашите приятели да се насладите на радостта от празника.Осветите декор коледната трапеза : празнично очарованието на вашия специален ден, много специален и значим.Коледна led светлинен дървена къща : запазва своята форма и цвят, след края на партията, го е лесно выцвести и почивка.Списък на опаковките, 1 x дървена декорация за дома (3 батерии тип АА в комплекта не са включени) Характеристики - Цвят : Луксозно украшение на работния плот, цвета на дървото. - Материал : Дървен Коледен Нажежен Къща. - Размер : 40,00 X19,00 X12,00 см. / 15,72 X7,47 X4,72 инча Дървена рана за дома. - С глоба изработка, изглежда красиво и елегантно, добър декор за вашия дом на село коледа сцена. - Създаване на прекрасната украса за дневна, кабинет, спалня, офис, коледно парти и др Декорация на дома, работния плот. - Изработена от висококачествен материал, с по-добра издръжливост и практичност фигурка на коледните къщички. - Перфектно допълват вашия дом, може да се комбинират и да се създават различни домакински стилове на Дървена коледа снежната къща. - Запазва своята форма и цвят, след края на партито, лесно выцвести и се съборят коледна украса на вход на къща.Описание на продукта Красива украса за вашия работен плот Нашето украса за коледното парти, изработени от висококачествен материал, безопасен и полезен за здравето, не наносящего вреда на здравето си или кожата.декорации за дома, светлинен дизайн на дома, прекрасен подарък за вашето семейство като коледен подарък.Дървени занаяти могат да доставят повече удоволствие на децата си.

Опции за продукта

Свързани продукти