.

.

Комплект Бои за лице Mysense, Костюми Харли Квинн на Хелоуин, Cosplay, Грим за Партита, за Жени, Момичета, Деца, Крем За Изготвяне на Тялото, Синьо и Червено, Растушевывающие?

Комплект Бои за лице Mysense, Костюми Харли Квинн на Хелоуин, Cosplay, Грим за Партита, за Жени, Момичета, Деца, Крем За Изготвяне на

BGN 2.67

Наличност
На склад

Идеален комплект бои за лице за грим Харли Квинн грим, костюми за Хелоуин, SFX, грим клоунС острия връх, лесен за използване и рисувах фигури, четката не се изисква.Безопасни съставки, е подходяща за деца и възрастни, е с висока пигментация, се нанася гладко.Комплект бои за лице за костюми Харли Квинн - Включва 1 бр. синя пръчка за рисуване на лице, 1 бр. червена крем-боя за лице, размягчаемую пръчка и 1 бр. червена течна молив за очи, печат на дръжката, идеален комплект за рисуване на лице за костюми Харли Квинн на Хелоуин, cosplay-грим.Полезни и безопасни съставки - Деца и бременни жени могат също да използват комплект за рисуване на лице, той е направен по здравословна и безопасна формула, осигурява по-безопасно и комфортно оцветяване на лицето.Но, както и в случай с всичките козметични средства, препоръчваме ви да ги тествате върху малък участък от кожата, преди да нанесете.Специален дизайн на върха - Малки пръчици за перушина крем с закручивающейся една тръба и острия връх, дръжка-молив за очна линия на очите със сърце и връх с дебелина от 0,1 мм, лесен за използване, лесно да се обръща на формата и лесно растушевывается, създавайки грима за лице и тяло, който искате.Убедително напомняне : Не скручивайте боя за лице твърде силно и не използвайте с твърде голяма сила в случай на струпеи.Высокопигментированный и водоустойчив - высокопигментированный, е гладък и лесно се нанася равномерно, водоустойчив, се пази в продължение на часове. забележка : Пръчка за нанасяне на бои за лице е разработена на базата на червило, тя преносими и лесни за използване, но не за дневна червило.Също така много лесно избършете или изплакнете с вода и сапун, бързо и чисто.Широко приложение и случаи - Подходящи за жени и момичета, деца и възрастни, за cosplay Харли Квинн, костюми за Хелоуин, SFX, клоунского грим, вечерта грим, театрален грим, черни очи за спорт и т. на Съвети : Тъй като текстура на крема меко, на топлината, той може по-лесно порваться, ние силно препоръчваме да поставите клечка за нанасяне на боя върху лицето в хладилник за 30 минути, след получаване.

Опции за продукта

Свързани продукти