.

.

КИДСко. Силиконовата детска чашка с соломинкой (крокодил) - Поильник за 1-годишно дете - Нечупливи чаши за деца, които предпазват от разливи - Силикон тренировочная ч?

КИДСко. Силиконовата детска чашка с соломинкой (крокодил) - Поильник за 1-годишно дете - Нечупливи чаши за деца, които предпазват

BGN 2.67

Наличност
На склад

✦ ИДЕАЛНАТА ТРЕНИРОВОЧНАЯ ЧАША за деца : Поильники с дръжка подобряват възприятието на детето за това, как да се държи чашата, а соломинка помага на бебето да разбере, как се пие, мека силиконова соломинка предпазва венците на бебето или на развиващите се зъбиЕфективно учете ги да имат деца да произвежда по добър навик да се пие самостоятелно. ✦ Не съдържа BPA и сигурно : Чаши за пиене с соломинкой са изработени от 100% хранително силикон, не съдържат BPA, олово или фталатов, нямат вкус и мирис.Здрав и небьющийся, сигурно за ухапване, може да се замразява, да се използват в микровълнова фурна и съдомиялна машина.Подходящ за мляко и сок.Огнеупорни, сигурно за варене, замразяване и микровълнова печка. ✦ ЛЕСНО да държат на : Силикон чаша с соломенным мече-тренировочная и начинаещи чаша с 2 дръжки са идеални за малки ръце, малки деца могат лесно да мъничка чаша, и те ще бъдат възхитени от използването на тази чаша, като големи деца. ✦ МОЖЕ да се ИЗПОЛЗВА в МИКРОВЪЛНОВА фурна и съдомиялна машина : Силиконовата сламена чаша може да се използва в микровълнова печка, миялна машина, фризер и дори фурната!И му лесно петно, сменяеми капаци, и соломинка, както и горловина чаша с по-голям диаметър улесни внимателното измиване на силиконовата детска чаша. ✦ ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК : Нашите чаши за бебета и малки деца с соломинками ще позволи на вашите деца уверени преминаване от шише към първата си голяма детска чаша.Чаши за пиене с дръжки и соломинками ще станат чудесен подарък и ще допринесе за развитието на децата на добри навици на консумация на алкохол, както и ще се превърне в идеален учебни кръгове стъкло. ✦ ИДЕАЛНАТА ТРЕНИРОВОЧНАЯ ЧАША за деца : Поильники с дръжка подобряват възприятието на детето за това, как да се държи чашата, а соломинка помага на бебето да разбере, как се пие, мека силиконова соломинка предпазва венците на бебето или на развиващите се зъби.Ефективно учете ги да имат деца да произвежда по добър навик да се пие самостоятелно. ✦ Не съдържа BPA и сигурно : Чаши за пиене с соломинкой са изработени от 100% хранително силикон, не съдържат BPA, олово или фталатов, нямат вкус и мирис.

Опции за продукта

Свързани продукти