.

.

Точки от мигрена Terramed Eagle за Светлочувствителност, Очила с синя светлина за мъже и жени, Очила FL-41 за работа на компютъра, Защита от uv и Фотофобия пренапрежение на оч?

Точки от мигрена Terramed Eagle за Светлочувствителност, Очила с синя светлина за мъже и жени, Очила FL-41 за работа на компютъра,

BGN 0.67

Наличност
На склад

Произведено в САЩРамка от поликарбонат.Срок на служба лещи : 38 месеца. ???? ????????? ?????? ???? ????? - Флуоресцентное и ярко осветление е провоцирующим фактор на мигрена при деца и възрастни, и дълго излагане на светлина може да влоши ситуацията.Носенето на фоточувствителни точки при мигрена по време на работа пред компютъра, или при светлината на флуоресцентните лампи може да помогне.Нашите противомигренозные очила fl-41 специално разработени за предотвратяване и намаляване на честотата на мигрена, облекчаване на симптомите на светлочувствителност и намаляване на напрежение в очите и умора. ??????????? ???????? ?? ? ????? ??????? - Когато имате мигрена, всичко, което слагате на лицето си, усеща се като тежък товар и оказва натиск върху чувствителните болезнени зони, което още повече утежнява вашия опит затъмнят светлината!Тежки слънчеви очила - това не е изход.Очила Terramed от мигрена с флуоресцентным осветление за жени или мъже - това са специално разработени очила за помещения в леката рамка, която удобно облегает лицето. ?????????? ?????? - 90% някои от нашите клиенти информирани за облекчаване симптомите на мигрена и чувствителност към светлина с новите си очила за лечение на мигрена, но ние не можем да гарантираме, че те ще отговарят на всички.Опитайте се да ги БЕЗ РИСК днес, за да се уверите, че тези специални очила за светлочувствителност ще станат добър вариант за облекчаване на мигрена, синдром след мозъчно сътресение на мозъка, мозъчна травма и други хронични заболявания. ??????? ???????? - С появата на по-голямо количество електроника и яркото осветление в нови класове все повече и повече ученици страдат от пренапрежение на очите, чувствителност към светлина и мигрена.Изпратете на дъщеря си или на сина си в училище с носимыми за целия ден очила за решаване на този проблем и им помогнете да се поддържа концентрацията на вниманието, за да се предотврати главоболие и намаляване на напрежение на очите и умора през целия ден с помощта на тези очила с розови тонове за светлочувствителност. ????? ???? - Имате ли любим човек, приятел или колега, който страда от мигрена?Често страдащи от мигрена залети от многото възможности за избор на пазара и не сте сигурни, кои точки от мигрена, е по-добре да се купи за себе си.

Опции за продукта

Свързани продукти