.

.

Проектор UVISION Native 1080P Full HD, корекция на трапецовидните изкривявания и прахоустойчив дизайн за удължаване на срока на услугата, Проектор за домашно кино, така и за оф?

Проектор UVISION Native 1080P Full HD, корекция на трапецовидните изкривявания и прахоустойчив дизайн за удължаване на срока на услугата,

BGN 92.00

Наличност
На склад

UVISION X1 е предназначен за хора, които биха искали да получите спираща дъха визуален опитПрепоръчва се за проектиране на къщи, като за домашно кино, за игри или спортни състезания, в офиса, за бизнес презентации и нощно гледане на филми на открито. Собствена резолюция 1080p (1920 x 1080) : осигурява ясна и детализированное изображение с висока разделителна способност. Вертикална и хоризонтална корекция на трапецовидните изкривявания на 40 ° и мащабиране функция (100% -75%) : лесен за инсталиране и конфигуриране. Сверхгибкость за използване у дома, в офиса и дори на улицата.Прахоустойчив дизайн : Напълно затворена пылезащитная конструкция система не позволява попадането на прах в механизъм за осветление и изцяло премахва дразнещи черни петна на проекцията. Яркостта на 3600 АПАРТАМЕНТ (200 ANSI) : осигурява по-голяма видимост на дисплея са ясни изображения на екрана. Контраст 5000 : 1 : Възстановете всеки детайл на изображението, тънки и ясни снимки, ще ви даде едно незабравимо преживяване от гледането.Поддържани устройства за свързване : HDMI, USB1, USB2, AUX вход, AV ⇒ Поддържани устройства за свързване : HDMI, USB1, USB2, AV, AUXWild е Съвместим с Fire TV stick, Roku streaming stick, лаптопи, планшетами, смартфони, Chromebook, TV box, PS 4 PS 5 и Switch.

Опции за продукта

Свързани продукти