.

.

Ръчно Тръба Unblock, Земснаряд за Канализационни Тръби, Канализационната Тръба С Конична Глава Unblock За Премахване на Засоров Със Змийска Слива, Прочиститель Тоалетнат

Ръчно Тръба Unblock, Земснаряд за Канализационни Тръби, Канализационната Тръба С Конична Глава Unblock За Премахване на Засоров Със Змийска

BGN 0.33

Наличност
На склад

БЕЗОПАСНА ЕКСПЛОАТАЦИЯ : Тръба с ръчно кривошипом unblock, дизайн на центъра на оста, с плъзгаща облицовки, която може да се върти свободно, за да се избегне триене и загряване по време на работаПРУЖИНА СТОМАНА : Тази корона на драга да бъде изработени от пружинна стомана с висока якост и устойчивост на извивката, която е подходяща и за по-голям брой сцени.ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ, Благодарение на механична конструкция на централната ос на център балансиран, за да гарантира висока скорост за събиране на почвата, нескользящая дръжка удобен за задържане.КОРПУС от полиетилен : Корпус тръби unblock е изработен от формовочного полиетилен, който е устойчив на стареене и падането и значително удължава срока на служба.ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Ръчно слушалката unblock преносим дизайн, широко използвана за събиране обикновени битови тръби, такива като открит сливи, тоалетна, мивка и т., Спецификация : Вид на продукта : Възвратна земснарядматериал : полиетилен, пружина стомана Обхват : Обикновени домакински тръби, такива като открит сливи, тоалетна, мивка, басейн за зеленчуци и т., Списъка с пакети : 1 x Възвратна земснаряд Забележка : 1. Отслабването на стопорный винт, не прижимайте въже за тялото си, за да въжето не е избягал и не е причинил вреда на хората. Не работете и не си играй с непълнолетни за предотвратяване на опасността. Когато въжето се простира до тръбата за събиране на почвата, трябва да затегнете стопорный винт, за да се предотврати попадането на въжето в тръбата. Не забравяйте за техническо обслужване. (Почистване, сушене и протирание масло).

Опции за продукта

Item Type:
Sewer Dredger
Material:
PE, Spring Steel
Scope of Application:
Common household pipes, such as floor drain, toilet, washbasin, vegetable pool, etc.
Package List:
1 x Sewer Dredger:
Note:
1. When loosening the stop screw, do not hold the wire rope against your body to prevent the wire rope from escaping and hurting people.:
2. Do not operate or play with minors to prevent danger.:
3. When the wire rope extends into the pipe for dredging, the stop screw must be tightened to prevent the wire rope from falling into the pipe.:
4. Remember maintenance. (Cleaning, drying and oil wiping) :

Свързани продукти